2777
2789
عنوان

کارگاه زدم مشتری ندارم

237 بازدید | 11 پست

یکسال با بدبختی کارگاه مجسمه سرامیکی زدم مشتری ندارم..قیمت پایین میزارم کلی مشتری میاد آخرش هم میبینم از جیب خودمم گذاشتم میام یکم روی کار میزارم کسی نمیخره....همینجوری کرایه رو با قرض میدم

خب تلفیقی کار کن 

ببین مجسمه سرامیکی در کنار چی جذاب تره 

بااون شخص یا گروه همکاری کن بصورت شراکتی 

کار تکی خیلی سخت میشه ازش بنظرم سود دراورد مگه مثلا پیج اینستا بزنی توی سایت تبلیغ‌کنی ببری مغازه هایی که کارت رو میخوان تبلیغ کنی و کلی کار دیگه

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

خدا کمکت کنه

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو شبکه های مجازی هم کارتو بذار

الان دیگه مردم رفتن تو روبیکا 🙃 اگه میتونی اون کارگاه رو پس بده و تو خونه خودتون تو یه اتاق کوچیک دوباره کارتو راه بنداز 

بعد که دیگه مشتری زیاد شد کارگاه بگیر 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

خب نمیشه بزنی تو کار ظرف و ظروف فانتزی،من یه پیج دارم،کارش همینه،بنظرم فروشش هم خوبه

ظرف و ظروف فروشش خوبه موافقم....ولی یه هزینه زیاد میخواد که غالبشو بدی بیرون بسازن...ولی در کل به فکرش هستم

خب عزيزم بايد ببيني اشكال كار كجاس؟ اگه مشتري نبود ميگفتم بايد رو بازاريابي سرمايه گذاري بيشتري كني ، كلا تجارت نصف بيشترش با بازاريابي ميچرخه ، اما ميگي خدارو شكر مشتري هست اما نميخرن !!! خب فكر ميكني چرا ؟ علت رو چي ميگن ؟ از جنس و نوع كارتون مطمئنين ؟ اگه اينطوره و تميز و عالي كار ميكنين ، شايد اونچه كه عرضه ميكنين متناسب با نياز بازار نيست ، دغدغه نيست كه حالا پول بذن بابتش ، سر همينم ميان نگاه ميكنن ميرن 

ظرف و ظروف فروشش خوبه موافقم....ولی یه هزینه زیاد میخواد که غالبشو بدی بیرون بسازن...ولی در کل به فک ...

ليوان سراميكي ديذم فروش داره از بقيه اش اطلاع ندارم ، يه پيشنهاد چرا در كنار توليد كلاساي آموزشي برگزار نميكنين ؟ اينجوري نصف هزينه ها رو حداقل پوشش ميده