2777
2789
عنوان

شوهرم چرا نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 38 پست
عذرخواهي ميكنم ديگه ايشون اسم مرد بهش نمياد

نمیدونم چرا بارانی حال دارم از نبودنش دیوونه میشم آدم اینقد بی غیرت ندیدم اصلا قهر ک میکنه هیچ غیرتی بهم نداره وقتی آشتی تا سر کوچه نمیذاره تنها بزم 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج روزه نمیدونی کجاست یعنی چی 

فقط داماد دادشم بهش زنگ زده گفته کجایی کارت دارم گفته تهرانم دو س روز دیگه میام همین خبر دارم فقط

این عادت‌رو از سرش بنداز ،خودت رو جمع جور کن اون الان دارع۸ خوش می‌گذرونه تو فاز افسردگی‌ برداشتی ،، ...

بخدا سوار سر من شده من بهش پیام دادم کلی مهربون حرف زدم بیاد حتی جواب هم نداد همش میترسم بهم خیانت کنه عین سگ ترسیدم 

من هیچی نگفتم رفته فک کن کلید عوض کنم ک میزه ک میزه همش تا حرف بزنم میگه بیا توافقی جداشیم تو فلانی اصلا جرات ندارم اعتراض کنم مبادا ک نره آخرم باز میزه ک 

بخدا سوار سر من شده من بهش پیام دادم کلی مهربون حرف زدم بیاد حتی جواب هم نداد همش میترسم بهم خیانت ک ...

خب نقطه ضعفت رو فهمیده ،،،و فهمیده عمرا تو بری و..یک بار برای همیشه قوی باش و نترس و تا تهش برو 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
یه بزرگتر نیست در جریانش بزاری؟  بچت از همه چیز مهمتره

برادرم در جریانه ولی میگه ولش کن این ک نمیشه زندگی بخادت خودش میاد نخاد ک ب درک همین  البته شوهرم اعتیاد داره از لحاظ جنسی خیلی سرد بودیم با هم ولی فقط گاهی بخث میکردیم بعد آشتی میشدیم روز دعوا فقط پرسیدم کجا میری ک خودش من زد قهر کرد

خب نقطه ضعفت رو فهمیده ،،،و فهمیده عمرا تو بری و..یک بار برای همیشه قوی باش و نترس و تا تهش برو  ...

چکار کنم خب بهش خیلی وابسته ام اصلا دلم نمیخاد موهام شونده کنم وقتی نیس وقتی فک میکنم الان تو بغل زنی شاید باشه میخام خودم بکشم 

اصلا نمیتونم قوی باشم الان میخام بزم دنبالش اگه ماشین داشتم چن بار قهر مرده رفته خونه خواهرش خواهرش بهم گفت منم رفتم دنبالش آشتی شدیم یا ی بار قهر کرد با. پستش رفت ترکیه باز من زنگ نیز م التماس ک بیا 

پس خودت دوست داری این وضع رو ،،،تحمل کن و با برو دنبالش ،،،تمام🤚 

چکار کنم واقعا اینجا کلی خانم هس جان هر کی دوس دارین کمی راه حل نشونم بدین واقعا امشب مستاصل شدم 

ازدواج دومم بچه از قبل دارم از این هم دارم 

خب چ خاکی بریزم سرم هیچی ندارم از خودم 

ی ماشین داشتم اونم گرفت فروخت 

طلاهام تو دعوا چید برد 

وقتی من نمیتونم اینجوری پیداش کنم چ جوری شکایت کنم ازش پیداش کنم مهرم بگیرم مجبورم بسازم 

شما بگین چیزی 

داداش کوچیکم میگه پیام بده برو دنبال شوهرت مرد توقع داره نازش بکشی  

یکی میگه پیام نده زنگ نزن دنبالش نگرد 

یکی میگه بیزون پر گرگ زنگ نزنی شوهرت جای مجرد جا میزنه میره با زنی 

چکار کنم اخهههههههههههههه 

ینی تو الان نگران یه مرد ۴۵ ساله ای? :/

نه نگران شوهرم که جایی نداره بره همیشه ولی الان شش روزه کجا رفته که چون اعتیاد داره راحت بساط پهن میکنه