2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره خودت چطوری باشی.اگه فکر و ذکرت فقط ازدواجه و هیچ چیزی اعم از تحصیلات و شغل و استقلال واست مهم نیست بله خیلی زشته واقعا.

اما اگه واسه خودت ارزش قائلی و به هر کسی نمی تونی شوهر بگی نه زشت نیست

چرا بد باشه اخه

هركسي ي معياري داره واسه زندگيش و انتخاب همسرش

اونا دوست داشتن ازدواج كنن

يكي ميخواد درس بخونه

يكي ميخواد كار كنه…

من خودم 24سالمه و اين چيزا برام مهم نيست

مجردم:)

من سنم کم بود کلاس ۷ اینا فک کنم بعد یه نفر ازدواج کرده بود کلاس سوم چهارم فک کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!

حالا زندایی م ک انگار از دماغ فیل افتاده از من می‌پرسید چند سالته!!!!!!!!

انگار من ترشیده م 

آخر سرم با اینکه دوس داشتم با غریبه ازدواج کنم فامیل شد😭

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

الان دیگه زمانه ی این حرفا نیست

تو فامیل ما که اینطور نیست

اتفاقا یکی از دخترای فامیل سنش بالاتر بود و دیرتر از همه ازدواج کرد اما خوشبخت تر از همه ست

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
الان دیگه زمانه ی این حرفا نیست تو فامیل ما که اینطور نیست اتفاقا یکی از دخترای فامیل سنش بالاتر ب ...

دقیقااااا اونایی که دیر تر ازدواج میکنن همیشه خوشبخت ترن 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐