2777
2789
عنوان

بچه ها ناهار چی درست کنم؟

2710 بازدید | 33 پست
شوشو ساعت 2 خونست بجز ماکارونی و کتلت بگین چی درست کنم
آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام به خانمها اطلاع بدهیدتا هی نپرسند چی درست کنم : ۱-شوید پلو با مرغ ۲-زرشک پلوبامرغ ۳-جوجه کباب ۴-فیله سوخاری ۵-مرغ سوخاری ۶-چیکن استراگانوف ۷-جوجه چینی ۸-مرغ و آلو ۹-مرغ شکم پر ۱۰-ته چین مرغ ۱۱-ساندویج مرغ ۱۲-کوکوسبزی ۱۳-کوکو سیب زمینی ۱۴-کوکو کدوسبز ۱۵-کوکواسفناج ۱۶-کوکوذرت ۱۷-کتلت ۱۹-عدس پلو ۲۰-لوبیا پلو ۲۱-نخودپلو ۲۲-ماش پلو ۲۳-کلم پلو ۲۴-سبزی پلو با ماهی ۲۵-ماهی شکم پر ۲۶ماهی کبابی ۲۷-قلیه ماهی ۲۸-قیمه ۲۹-قرمه سبزی ۳۰-استنبولی ۳۱-دمپختک ۳۲-الویه ۳۳-سالادماکارانی ۳۴-سالاد سیب زمینی ۳۵-ماکارانی ۳۶-اش رشته ۳۷-اش چغندر ۳۹-اش گندم ۴۰-سوپ ۴۱-ابگوشت ۴۲-اشگنه ۴۳-کله جوش ۴۴-کله گنجیشکی ۴۵-شیرین پلو ۴۶-رشته پلو ۴۷-قیمه ریزه ۴۸-کوفته تبریزی ۴۹-کوفته برنجی ۵۰-دال عدس ۵۱-عدسی ۵۲-خوراک لوبیا و قارچ ۵۳-پیتزا ۵۴-لازانیا ۵۵-سوفله سبزیجات ۵۶-به الو ۵۶-آلبالو پلو ۵۷-تاس کباب ۵۸-بادمجون ۵۹-خورشت کدو ۶۰.کشک بادمجون ۶۱-سمبوسه ۶۲-پیراشکی گوشت ۶۳-ساندویج فلافل ۶۴-خوراک مرغ و سبزیجات ۶۵-هویج پلو ۶۶-دلمه ۶۷-شوید باقالی پلو... ۶۸-میرزا قاسمی ۶۹-شامی ۷۰-مرصع پلو ۷۱-خورشت کنگر ۷۲-خورشت فسنجون ۷۳-خورشت کرفس ۷۴-میگو ۷۵-بادمحون شکم پر ۷۶-کتلت مرغ ۷۷-خورشت بادام ۷۷-خورشت گوجه سبز ۷۸-خورشت چاقاله بادام ۷۹-کوکوی گل کلم ۸۰-اب دوغ خیار ۸۱-اش ماست ۸۲-اش جو ۸۳-اش گوجه ۸۴-اش بلغور ۸۵-کباب تابه ای ۸۶-الواسفناج ۸۷-کباب ترکی ۸۸-مرغ ترش ۸۸-واویشکا ۸۹-جغوربغور ۹۰-پلومکزیکی ۹۱-قارچ پلو ۹۲-کراکت ۹۳-آش کلم سنگی یا گونبید ۹۴-آش دوغ ۹۵-باقالی پلو با گوشت ۹۶-املت قارچ ۹۷-رشته پلو ۹۸-دلمه برگ مو ۹۹- دلمه کلم ۱۰۰-کوفته نخودچی دیگه نپرسیناااااااااااا👆
خدایا جونم دوست دارم......
عه بجز ماکارونی گفتی :)) لوبیا پلو. ما بعضی وقتا برنج داریم و گوجه سرخ شده سیب زمینی سرخ شده بادمجون سرخ شده بال مرغ سرخ شده و ماستم میاریم من خیلی دوست دارم ایناروووو
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏