2777
2789
عنوان

عمل بینیییییی با تجربه ها بیان پلیز

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 43 پست
دکترتون کی بوده عزیزم 

کاظم زرگری

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بینیم عالی بود از وقتی شکسته ظاهرش زیاد تغییر نکرد بعد جا انداختن ولی نفس کشیدنم افتضاح سخت شده بعد عمل شما مشکل تنفس نداشتید ؟میترسم عمل کنم بدتر بشه یا خوب نشه دلم نفس کشیدن عادی میخواد😭

من اصفهانم همینجا عمل کردم..ببین اگه بره رومخت بد میره هاااااا بد..اگه میدونی نیم رخت زیاد ضایع نیس ولش کن .من سوراخام متفاوته..فعلا یکماه دیگه میرم ببینم چه خاکی بسرم میریزه قراره تو مطب اصلاح سوراخ کنه  

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
به پره های بینی دست نمیزنه ؟

چرا دست میزنه ولی بعضی از پره ها واقعا نیاز نیست جمع بشه 

برای من بزرگ بود کوچیک کرده ولی نه خیلی زیاد .توی اتاق عملم به خودم گفت میخوای زیاد جمع کنم؟بعدش ممکنه مشکل تنفسی داشته باشی منم گفتم نه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
من بینیم عالی بود از وقتی شکسته ظاهرش زیاد تغییر نکرد بعد جا انداختن ولی نفس کشیدنم افتضاح سخت شده ب ...

وای عزیزم چرا شکست 

انشالله درست میشه خیلی سخته ک اینظور 

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪
منم پیش زرگری عمل کردم راضی ام 

منم اونجا عمل کردم  یکماه و نیمه شما هم اوایل قوز داشتین؟بعدش رفع شد؟

من اصفهانم همینجا عمل کردم..ببین اگه بره رومخت بد میره هاااااا بد..اگه میدونی نیم رخت زیاد ضایع نیس ...

من فقط بخاطر همین ریسکاش و اینکه نمیدونم چ دکتری برم موندم وگرنه خیلی وقته تو فکرشم 

دختر خارشوهرم پیش نادریان عمل کرده ولی سوراخ بینی هاش خیلی بزرگه همه میگن نادریان خوبه ولی بینی اون سلیقه من نیست 

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪
من فقط بخاطر همین ریسکاش و اینکه نمیدونم چ دکتری برم موندم وگرنه خیلی وقته تو فکرشم  دختر خارش ...

عکس نیم رخت بده ببینم بدتر از منه یا نه

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

آره بابا نترس منم انگار قوزه سفت مث استخون ولی نگران نباش به دکترت بگو ببین یا وگرنه یا آب زیر پوستت جمع شده..نهایتا یه کورتون میزنه رفع میشه

بینی من قوز نداشت فقط نوکش گوشتی و خیلییی زشت بود🤣🤣الان خیلیییی راضی ام تازه عمل کردی صبر کن من پارسال عمل کردم بعضی وقتا ورم داره 

بینی من قوز نداشت فقط نوکش گوشتی و خیلییی زشت بود🤣🤣الان خیلیییی راضی ام تازه عمل کردی صبر کن من پا ...

از همون اول بود دکتره یکم ماساژ داد گفت ورمه ولی همچنان هست 

من بخاطر همین قوز رفتم زیر تیغ