2777
2789

سلام خوبین 

آقا ی دکتر خیلی خوب برای جراحی بینی زیبایی معرفی کنید هزینه مهم نیس کارش خوب باشع تو تهران 

بعد بگین عمل کردیم راضی هستین ؟

من بینیم زیاد مشکل نداره همه میگن ولی خودم واقعا دلم می‌خواد 

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با ابیانه عمل کردم تقریبا راضی ام ۸۰ درصد

بیست درصد چرا راضی نیستی؟؟

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪

من طبیعی عمل کردم فوق العاده راضیم خواهر شوهرم عمل کرد اون پیش بهترین دکتر عمل کرد سال ۹۸ .۲۰ ملیون شد هزینش ولی افتضاح شد بینیش بیش از حد کوچیک شد صورتشم پهن و زشت شد و همه گفتن اصلا بهت نیومده 

توصیه من بهت اگه بینیت خوبه عمل نکن با ژل فقط برو حالتش بده 

من طبیعی عمل کردم فوق العاده راضیم خواهر شوهرم عمل کرد اون پیش بهترین دکتر عمل کرد سال ۹۸ .۲۰ ملیون ...

ببین من آخر عمل میکنم ینی یک نفرم راضی نیس

از روبهرو خوبه ولی نیم رخم رو دوس ندارم دلم می‌خواد کوتاه تر بشه 

دکتر شما کی بوده ؟

به نظره منم نیمه فانتزی قشنگتره نه خیلی طبیعیه نه خیلی مصنوعی.

خودمم نیمه فانتزی عمل کردم راضیم

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

من عمل کردم و فعلا راضی ام 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤