2777
2789

من یه جایی ته دلم حس میکردم لوش نمیده.

خیلی جوابهاش کلیشه ای بود.

این دیالوگ آخرش جالب نبود پلیسه.

ولی خوب لابد محدودیت دارن. اگه تحویلش نمیداد ممکن بود توهین به نیروی انتظامی بشه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد تموم شد باید واکنش خواهرش سارا و زنش رو هم نشون میداد..یا تهش سارا چیشد...

خب معلومه دیگه چی میشه. بخاطر کشتن شوهرش و اینا . فکر کنم بازم میسازن ادامه ش رو. فعلا که انتهاش رو باز گذاشتن ببینن چی میشه  

من خودم بودم لوش نمیدادم اما دیگه نمیزاشتم اینکار رو بکنه.

اونجا نشسته بود نگران بود چرا داییه رو نکشته میگفت دو ساعت به من وقت بده برم کارمو تموم کنم.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
آخرم که داییه کار خودش رو تموم کرد

هر کدومشون یه جوری روانی بودن.

کلا آدم سالم تو فیلمه نبود.

اگر فیلم حارجی بود و پلیس خارجی بود ن تنها لوش نمیداد بلکه ی جورایی کمکش هم میکرد برا موردای بعدی

خیلی مسخره بود پلیس منفعل ابجی کسرا خیلی تو مخی و دیووونه اما دایی احمد با اون صدای جذاب و قیافه مرموز  کم بود تو کل فیلم ولی خوب نقشش بازی کرد

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون