2777
2789
عنوان

کلینیک خوب برای کاشت ابرو در تهران

76279 بازدید | 117 پست

کسایی که ابرو کاشتن لطفا بیایید و بگید کدوم کلینیک و با کدوم روش (جراحی یا غیر جراحی ) کاشت انجام دادید.

من خیلی خیلی وسواس دارم و خیلی وقته دارم تحقیق میکنم ببینم کجا کارش خوبه 

کلینیک هلیا - کلینیک رز- دکتر زمانی نیا -کلینیک ساعی .....کدوم خوبه؟

من کاشت انجام دادم کلینیک صدف

بشدت میگم یهو از اطرافشم رد نشید

افتضاح بود کارشون

بگم بقیه گول تبلیغاتشونو نخورن

اول که اینو بگم هیچ جا خانم یا آقای دکتر برای شما کاشت انجام نمیدن. دخترخانمهای جوون میرن دوره می بینن میان براتون کاشت انجام میدن.

نمیدونم کجا میخواین برین ولی هر جا میرین با یه عکس اوکی نگیرین فقط حضوری برین وضعیت ذخیره موهاتون بررسی بشه. نگن یه عکس بفرست بعدم الکی بگن خوبه پاشو بیا.

از اونجایی که عموما 50 تا آزمایش مینویسن (بقول دکترم گفت اینطوری که اینا برات آزمایش نوشتن فکر کردم عمل قلب باز داری!) مطمئن بشید که توی سامانه براتون مینویسن رو برگه بنویسن میشه آزاد. حالا من شانس آوردم آزمایشگاهی رفتم طرف قرارداد بیمه من بود وگرنه کم کمش گمونم یه تومن پول آزمایش باید میدادم.

یه خروار مکمل نوشته بودن که خودش 800 تومن آب خورد چون مکمل آزاد حساب میشه. هیچ نیازی به اینهمه مکمل نیست نخرید. آب پاش از الکی و گرون. شامپو بچه خارجی اصلا نیازی نیست. خلاصه نسخه رو ندید پول ندید بخرید به همش نیازی نیست.

خیلی چیزا هست.

دقت کنید کجا میرید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کاشت انجام دادم کلینیک صدف بشدت میگم یهو از اطرافشم رد نشید افتضاح بود کارشون بگم بقیه گول تبل ...

من میخواستم برم هلیا متوجه شدم تو اکثر کلینیک ها دکتری کار کاشت انجام نمیده فقط نوار مو و برمیداره و فولیکول ها آماده میکنه بعد هم تکنسین کاشت میکنه و از اونجایی که نمیشه فهمید کدوم کاشت کار کارش خوبه من این ریسک و نمیکنم برم هر جایی بخوام دکتر هم انجام بده قطعا هزینه دو برابر میشه

با دکتر زمانی نیا تماس گرفتم بهم گفتم خود دکتر کاشت انجام میده و دستیار هم همراهیش میکنه

با این حال بازم تصمیم قطعی نگرفتم برم

کلینیک ساعی هم مژه کارم کاشت کرده ابروهاش خوبه شماره تکنسین هم بهم داده

من میخواستم برم هلیا متوجه شدم تو اکثر کلینیک ها دکتری کار کاشت انجام نمیده فقط نوار مو و برمیداره و ...

والله برای من اصلا دکتر هیچ کاری نکرد حتی نیومد نگاه ابروم بکنه.

اگر دکتر انجام بده مطمئن تره

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
اون بالا کلی توضیح دادم خیلی قصه ش طولانیه.

نتیجه کاشت خوب نبود؟

من دیابت دارم از دکتر زمانی نیا پرسیدم هزینه های جانبی چی داره؟ گفت آزمایش و دارو 

ریزش موهام هم زیاده و موی سفید هم زیاد دارم

نتیجه کاشت خوب نبود؟ من دیابت دارم از دکتر زمانی نیا پرسیدم هزینه های جانبی چی داره؟ گفت آزمایش و د ...

نسبت به اینکه ابروهام تقریبا خالی شده بود خوب بود. ولی روش کارشون رو اصلا دوست نداشتم.

شیشه آب بدست بالای سر من هی سوزن میزدن و آب رو سر و کله من. تمام تنم خیس آب شده بود و داشتم میلرزیدم از سرما. گفتم اقلا یه پتو بیارین یخ زدم. محل نمیذاشتن. تا بالاخره یه دکتره از اونجا رد شد نگاه کرد پرسید خوبین گفتم دارم یخ میزنم از ترس اون برام پتو آوردن. موهامو برای اینکه تو دست و پاشون نباشه تو هم پیچیده بودن گیس کرده بودن بالای سرم دیگه هر کاری کردم از هم باز نشد مجبور شدم بچینم!

اومدم با اون حال نزار بیرون یکی نیومد بگه خرت به چند. باید کارشناس بیاد مراقبتهای بعد از عملو بگه وایسادم حاج و واج اون وسط!

رفتم از آسانسور پایین نگهبانه گفت خانم نسخه تونو گرفتین؟ گفتم کدوم نسخه؟!

یعنی افتضاح افتضاح

7 تومن گفته بودن اونجا رسیدم 200 اضافه کردن. بیخودی

نسبت به اینکه ابروهام تقریبا خالی شده بود خوب بود. ولی روش کارشون رو اصلا دوست نداشتم. شیشه آب بدست ...

منم از همین چیزا میترسم 

همه کلینیک ها تبلیغات قشنگ دارن وقتی زنگ میزنم میگن ما عالی هستیم ولی من نمیتونم به هر جایی اعتماد کنم

قبلا اینقدر وسواس نبودم ولی الان خیلی خیلی هستم

کلینیک هلیا عکس فرستادم قیمت بگه ...... گفت هر دو روش میکرو گرافت و اف یو تی میتونی انجام بدی... کلینیک رز زنگ زدم گفت ما میکروگرافت انجلم نمیدیم چون ابرو سیخ سیخ میشه به هلیا گفتم نتیجه کاشت دو روش یکی هست؟ ابرو مسواکی نمیشه گفت نه خانوم هیچ فرقی نداره

زنگ زدم زمانی نیا گفتم چرا اکثر جاها روش غیر جراحی انجام نمیدن؟ کامل برام توضیح داد 

منم از همین چیزا میترسم  همه کلینیک ها تبلیغات قشنگ دارن وقتی زنگ میزنم میگن ما عالی هستیم ولی ...

اصلا با عکس وقت نگیرید برای عمل

فقط معاینه حضوری

بگید به من وقت دکتر پوستتون بدید وضعیت ذخیره ریشه مو و ابروی من رو ببینن.

من اینطوری نمیام.

منم از همین چیزا میترسم  همه کلینیک ها تبلیغات قشنگ دارن وقتی زنگ میزنم میگن ما عالی هستیم ولی ...

کلینک دکتر نیلفروش هم برو ببین تورو خدا به منم بگو.یه نفرم اینجا گفت رویان سلامت کاشت کرده  ۵ سال پیش راضی بود من زنگ زدم با جراحی گفت ۱۸ بدون جراحی ۳۳