2777
2789

دو تا بچه مدرسه ای و یه فسقل با نمک ۶ ماهه دارم.بخاطر کمرم ده روز استراحت کامل گرفتم.

اولش پیه خیلی چیزها رو مالیدم.اینکه شوهر جان اعصابش نمیکشه.بچه ها دیگه سراغم نمیان:چون عملا کم حرکتم.زود میرن از بقیه اعضا کمک میگیرن.فسقل خانوم ناله میکنه و فلان

ولی یه سری مطلب دارم جمعمیکنم گفتم شاید بدردتون بخوره.عکسمیندازم براتون میزارم

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

چ امضایی☝🏻🙌🏻

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهار تا ذکر گفته برا تقویت بنیه مذهبی

وقتی کسی و جایی کمکی میخوای ولی نیس

حسبناالله و نعم الوکیل     خدا خودش میگه من تنهایی برات کافیم

دومی لا اله الا انت:سبحانک انی کنت من الظالمین     یه اشتباهی کردی یا تو غصه ای گرفتار شدی بگو.یونس رو از شکم ماهی در اورده تو رو نمیتونه؟

الهی سلامت باشین همیشه

خدا بداد مریضها برسه و بهشون صبر بده من امیدوارم بعد ده روز بتونم کارهای بیشتری بکنم .تازه امید شفای عاجل هم دارم  

سومین ذکر وقتیه نگران حیله و مکر اطرافیانی هستی که زورت بهشون نمیرسه

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد

من راه خودم رو میرم ، این یکی رو به خدا میسپارم اون بنده هاش رو بهتر میبینه

موسی از دست فرعون اینطوری بخدا پناه میبرد

چهارمی وقتی یکی مالی منالی .....چیزی بیشتر داره و تو غبطه میخوری

ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله

هر چیزی که خدا بخواد.