2777
2789

یه فامیلمون عصر گفت مدارک خودتو بچه رو بده تا اسمتو برا حواله ماشین بدم ، بعدم بدون قرعه کشی ۷۰ ملیون بهت میدم ،مدارکو دادم ،  دوباره غروب زنگ زد نه باید صبر کنی تا قرعه کشی، بعد ک اسمت درومد ۷۰ برات واریز کنم 

من ازین مسایل سر در نمیارم ، بنظرتون خودم برم کافی نت اسمم بدم بهتره ؟ مبلغ بیشتری نصیبم میشه؟ چجوریه کلا؟ این اقواممون حتما خودش چیزی گیرش میاد این وسط 

بنظرتون چکار کنم؟ مدارکو پس بگیرم خودم برم کافی نت؟ 

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه فرقی داره؟؟اون میخواد ثبت نام کنه.با مدارک...

فروششم دست خودته،بگو نمیخوام بفروشم.

کم کم از ماشین ایرانخودرو باید بالایه ۱۲۰ تومن بهت بده

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

با گوشی خودت تو سایت ایران خودرو ثبت نام کن . فردا هم ثبت نام هس . چهارشنبه هم قرعه کشی

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️
چقدر خوب خاک تو سر من که این چندسال ثبت نام نکردم

برای فرزند دوم به بعد هست از سال ۱۴۰۰ به اینور 

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗