2777
2789

لطفا بیاین تاپیک اولم .فکر کنید خواهر خودتون .یعنی هیچ کس نیست بیاد 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙

شهریه ثابت و غیره کلاهر ترم میشه حدود یک

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا علمی کاربردی حالا یه دانشگاه بهتر برو

یه سوال میشه کاردانی نخوند مستقیم رفت کارشناسی

من هنرستانی هستم اما اطلاع کافی ندارم

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

ببین دانشگاه غیر انتفاعی  و پیام نور بهتره 

دانشگاه غیر انتفاعی  زیر نظر دانشگاه های دولتی هستن اگه اشتباه نکنم  و پیام نور هم از نظر هزینه و هم اینکه امکان غیر حضوری انتخاب کردن کلاسا رو داره عالیهه‌‌ حضوری هم میشه رفت سر کلاس بستگی به انتخاب خودت داره

ولی اگه میخوای غیر حضوری بخونی بعضی دانشگاهای دولتی هستن مثل دانشگاه شیراز رشته حقوق به صورت غیر حضوری هم درس میدن و شهریش از پیام نورم پایین تره و کنکور بدی ۱۰۰ درصد میاریش  فقط نمیدونم چه رشته هایی به صورت غیر حضوری ارائه میدن و کدام دانشگاهای دولتی باید تحقیق کنی.

پیام نور ترمی یک میلیون و خورده ای میگیره 

غیر انتفاعی  ترمی دو میلیون و خورده  ای 

دانشگاه های دولتی انلای ترمی حدود یک میلیون (البته مطمئن نیستم مال دولتی رو)

به غیر از هزینه های جانبی مثل کتاب و جزوه و رفت و امد

پیام نور ترمی یک میلیون و خورده ای میگیره  غیر انتفاعی  ترمی دو میلیون و خورده  ای&n ...

آره درست میگی هزینه کتابم هست اینا یادم نبود

یعنی پیام نور از علمی کاربردی ارزون تره؟

فکر کنم پیام نور شهرمون این رشته کاردانی را نداشت 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
چرا علمی کاربردی حالا یه دانشگاه بهتر برو یه سوال میشه کاردانی نخوند مستقیم رفت کارشناسی من هنرستا ...

اره عزیزم میشه پیوسته میشه و لی برا رشته شما را نمیدونم بائو سوال کنی که کارشناسی پیوسته داره یا نه 

دانشگاه دولتی لیسانس گرفتم ولی الان حال و حوصله و وقت خوندن ندارم میخوام بدون کنکور قبول بشم 

علمی کاربردی مدرکش معتبر نیست

واقعا؟؟؟؟؟

شهریه ثابت و غیره کلاهر ترم میشه حدود یک

مطمین هستین ؟شما دانشگاه علمی کاربردی خودتون خوندن؟

اره عزیزم میشه پیوسته میشه و لی برا رشته شما را نمیدونم بائو سوال کنی که کارشناسی پیوسته داره یا نه& ...

ممنونم من رشتم عکاسی

موفق باشی گلم🌱

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

علمی کاربردی چه جور دانشگاهی هست؟ چه رشته ای میخوای بری تا بهت بگم

عزمزمه نمیدونم والا من شنیدم دانشگاه علمی و کاربردی را 

پیام نور و آزاد نیست 

رشته حسابداری کاردانی

ممنونم من رشتم عکاسی موفق باشی گلم🌱

واقعا شناخت ندارم از رشتتون ولی باید بپرسی که کارشناسی پیوسته داره یا نداره رشتت