2777
2789

دیگ دارم به رابطشون حساس میشم،بیش از حد داره توجه میکنه،هیچ وقت تو سختی ها کمکمون نکرد،،شوهرم همه جوره هواشو داره حتی خرید وسیله خونه،تو عمرش یه بیست تومن بهمون داد،الانم شوهرم همون بیست تومنو میخاد براش لباسشویی بخره،میگم تو این وضعمون چه واجبی اخه،به عنوان کمک بهت داده دیگ،میگ من از اونا هیچی نمیخام،در صورتی ک وضع مادر شوهرم خیلی خوبه ها.فقط منتظره ببینه خانوادش چی میخان تا این اقا مهیا کنه براشون،نمیدونم حالا مشکل از منه خیلی حساس شدم یا شوهرم بیش از حد داره بها میده،میشه کمکم کنید‌.

خداروشکر همسر من بخاطر بدیاییی که خانواده ش بهش کردن خیلی دل خوشی ازشون نداره و خودشم خیلی مشتاق رابطه خیلی صمیمی ونزدیک نیس باهاشون ومستقل هست وخیلی وابستشون نیس در حد یه سر زدن و تمام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساس باشی اخلاق شوهرت درست میشه؟ فقط تویی ک حرصشو میخوری هزار جور مشکل اعصابم میگیری

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
خداروشکر همسر من بخاطر بدیاییی که خانواده ش بهش کردن خیلی دل خوشی ازشون نداره و خودشم خیلی مشتاق راب ...

اینام خیلی بدی کردن،لنگ پونزده پول رهن بودیم،گفتن میخاسین همون خونه قبلی بمونید،کمکمون نکردن،دیگ طلاهامو فروختم

عزیزم 

اگه وضع مالیشون خوبه چرا تو این سن و سال یه دونه ماشین لباسشویی نداره ؟؟!! 

البته من جای شما نیستم که بدونم دقیقا اوضاع چی جوریه 

ولی خودم همیشه بیشتر از شوهرم به مادرش می رسم و توجه می کنم 

باور کن همین قضیه باعث شده شوهرم بیخیال بشه نسبت به مادرش

و چون می بینه من حواسم به مادرش هست انگار خیالش راحته 

حساس باشی اخلاق شوهرت درست میشه؟ فقط تویی ک حرصشو میخوری هزار جور مشکل اعصابم میگیری

اره باید بزنم به خیالی،خودمم خرج زیاد براش بتراشم،تا از این بریز بپاشا برا خانوادش نکنه

باور کن الان که خودم خودمو طرف مادرش نشون میدم کمتر کاری می‌کنه براشون قبلا هفته دوبار شام رستوران م ...

کاری هم نمیشه کرد،حرفی بزنی،اونم بیشتر لج میکنه،باید بزنم به در بیخیالی،ببینم تا کجا میخاد پیش بره.