2777
2789
عنوان

میترسم دخترم یتیم بشه.اخه دختر از مادر یتیم میشه...🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 3231 بازدید | 57 پست
سلام گلم دیروز دکتر بودم تبم قطع شده دیگ عفونت هم کمتر شده نیاز به بستری نیس یبار دیگ داروهامو تکرار ...

خداروشکر. اصل بر علاءم بیماریه. اگر تب ندارین یعنی درمان موفقیت امیز بوده ولی کافی نیست هنوز. 

هر دو ارمایش Esr یا سدیمان خون و CRpنشونده التهاب و عفونت هستن. که البته باید CBC هم گرفته باشه.&nbs ...

تو ازمایشام wbc و  rbc هس ولی cbc نبود آزمایش ادرار هم بخاطر خونریزی ننوشت. ن هنوز ندیده ولی قبل ازمایش میگفت زایمان ب خودی خود باعث ی مقدار بالارفتن عفونت تو خون میشه. حضالم خیلی بهتر شده ولی این ازمایشا شوکم کرد🙁

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اینایی ک گفتیو دارم مصرف میکنم ولی حس بهبود ندارم. البته امروز خوب بود باز شب شده و حال من خرابه

عزیزم اویشن بخور دارو گیاهی هایی که برای عفونت دم میکنن رو بخور امیدت بخدا منم زن پسرخاله ام سزارین کرد یعنی چند سال درگیر بود بقیه براش دعا میکردن میگفتن طفلی داره میره دیگه ولی با کمک خدا بهتر شد والان ۳تابچه داره امیدت بخدا خیلی به خوراکت برس چون داری چرک خشک کن مصرف میکنی بدن کم میاره

تو ازمایشام wbc و  rbc هس ولی cbc نبود آزمایش ادرار هم بخاطر خونریزی ننوشت. ن هنوز ندیده ولی قب ...

Cbc همون انالیز خونه و شامل wbcو rbc هست. Wbcبالاتر از حد نرماله؟ 

زایمان التهاب رو بالا میبره. 

عزیزم اویشن بخور دارو گیاهی هایی که برای عفونت دم میکنن رو بخور امیدت بخدا منم زن پسرخاله ام سزارین ...

مرسی گلم انواع دمنوشارو دارم میخورم دارو هم ک خشک شدم دیگ😄

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

Cbc همون انالیز خونه و شامل wbcو rbc هست. Wbcبالاتر از حد نرماله؟  زایمان التهاب رو بالا میبره ...

اره نوشته بودنرمال بین ۵ تا ۱۰ مال من۱۵

خیلی وضم ناجوره اره؟ فک میکردم دارم خوب میشم ک🤦🏻‍♀️

چی؟ wbc؟  نه ناجور نیست. نیاز به ادامه درمان هست.  

اره wbc. شمارش گلبول سفیده دیگ؟

داروهای قبلی ک تموم شد دوباره شارژ کرد باز دارم امپول و سرم میزنم بااینکه ظاهرا حالم خوب شده🙁

واقعا ازتون ممنونم ک همراهیم کردین🌹🤍

اره wbc. شمارش گلبول سفیده دیگ؟ داروهای قبلی ک تموم شد دوباره شارژ کرد باز دارم امپول و سرم میزنم ب ...

اسی خدا روشکر که بهتری

آن شاالله به زودی سلامتی کامل به دست بیاری و با فراغ بال دخترت رو بغل بگیری

لطفا در نوشتارتون ادب رو رعایت فرمایید. 
اسی خدا روشکر که بهتری آن شاالله به زودی سلامتی کامل به دست بیاری و با فراغ بال دخترت رو بغل بگیری

سلام گلم الحمدلله مشکلم رفع شد الان خوبم. البته از اون موقع ک تاپیک زدم سه بار دیگ بخیم ترکید و چیزمیز ریخت بیرون ولی دیگ حالم مث اون روزا بد نشد. الانم ک دیگ بسته شده و خلاص😅🙂 ممنون ازشما🌱🙏🏻

خدا بزرگه بخیه منم عفونت کرد،،،،خوب میشی چون تب کردی

عفونت شما بیرون ریخت؟ مال من یکم بیرون اومد بعد بسته شد ولی چون مشکل من نخ بخیه بی کیفیت بود یه تیکه ازش ظاهرا مونده بود و هی عفونت تکرارشد داغون شدم خدایی🤦🏻‍♀️😅الان خداروشکر رفع شد اوکی شدم