هر دو ارمایش Esr یا سدیمان خون و CRpنشونده التهاب و عفونت هستن. که البته باید CBC هم گرفته باشه.&nbs ...
تو ازمایشام wbc و rbc هس ولی cbc نبود آزمایش ادرار هم بخاطر خونریزی ننوشت. ن هنوز ندیده ولی قبل ازمایش میگفت زایمان ب خودی خود باعث ی مقدار بالارفتن عفونت تو خون میشه. حضالم خیلی بهتر شده ولی این ازمایشا شوکم کرد🙁
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه اینایی ک گفتیو دارم مصرف میکنم ولی حس بهبود ندارم. البته امروز خوب بود باز شب شده و حال من خرابه
عزیزم اویشن بخور دارو گیاهی هایی که برای عفونت دم میکنن رو بخور امیدت بخدا منم زن پسرخاله ام سزارین کرد یعنی چند سال درگیر بود بقیه براش دعا میکردن میگفتن طفلی داره میره دیگه ولی با کمک خدا بهتر شد والان ۳تابچه داره امیدت بخدا خیلی به خوراکت برس چون داری چرک خشک کن مصرف میکنی بدن کم میاره
اسی خدا روشکر که بهتری آن شاالله به زودی سلامتی کامل به دست بیاری و با فراغ بال دخترت رو بغل بگیری
سلام گلم الحمدلله مشکلم رفع شد الان خوبم. البته از اون موقع ک تاپیک زدم سه بار دیگ بخیم ترکید و چیزمیز ریخت بیرون ولی دیگ حالم مث اون روزا بد نشد. الانم ک دیگ بسته شده و خلاص😅🙂 ممنون ازشما🌱🙏🏻
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خدا بزرگه بخیه منم عفونت کرد،،،،خوب میشی چون تب کردی
عفونت شما بیرون ریخت؟ مال من یکم بیرون اومد بعد بسته شد ولی چون مشکل من نخ بخیه بی کیفیت بود یه تیکه ازش ظاهرا مونده بود و هی عفونت تکرارشد داغون شدم خدایی🤦🏻♀️😅الان خداروشکر رفع شد اوکی شدم