2777
2789
عنوان

میترسم دخترم یتیم بشه.اخه دختر از مادر یتیم میشه...🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 3232 بازدید | 57 پست
ازش خواستم بنویسه گفت وایسا برا شنبه. ن اصن لرز ندارم از شروع داروها تبم یلحظه میاد باز میره بعد دوب ...

بعید میدونم باکتری وارد خون شده باشه شاید باکتریمی رخ داده ولی خود سیستم ایمنی از بین برده. سپدسمی کشنده است. اصلا طوری نیست شما بیای تاپیک بزنی. 

ولی اینکه تبت قطع نشده، کافی نبودن انتی بیوتیک هاست. فردا اول وقت برو. 

عفونت شما احتمالا بیمارستانیه. نگران نباش انتی بیوتیک واسش زیاده. 

بعید میدونم باکتری وارد خون شده باشه شاید باکتریمی رخ داده ولی خود سیستم ایمنی از بین برده. سپدسمی ک ...

انگار یکم علایم باکتریمی دارم یکم سپتی سمی. قبل شروع داروها تمام علایم سپسیس رو داشتم وحشتناک بود حالم فشارم 8 الان حالم بهتره ولی خب بقول شما گویا کافی نیس داروها.

اتفاقا ۶تا سرمی ک توی چندتا درمونگا زدم همه تزریقاتی ها میگفتن احتمالا وسایل جراحی استریل نبود 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از لطفت بینهایت ممنونم نمیدونم چجوری بیان کنم انشالله خدا دلتو شاد کنه مهربون 🥺🤍

من ممنون این لطف و محبتتم بابت دعای خوبت

انشاالله خوب شدی بهم پیام بدع اگر برات مقدور بود منم عمروسلامتی برام باشه  ب نیتت حتما اولین فرصت میرم حرم امام رضا برا عرض تشکر وسلامتیت نگران هیچی نباش بهترین ها کنارتن 

استرس نداشته باش تا میتونی غرق لذت شو از دیدن چشای ناز دخترت دختری که خدا بهت بخشیدع نعمتی ک خدا خواسته لذتشو ببری خدا بی نهایت دوستت دارع اصلا نگران نباش هروقت دلت لرزید با توجه ب معنی ذکر دستتو بزار روقلب بگو الابذکرالله و تطمن القلوب 

هروقتم گره افتاد ب کارت بگو‌لاحول ولاقوة الا بالله العلی والعظیم 

بااین ذکر خدا ب ملائکه دستور اجابت حاجتتو میدع و ملائکه میگن این بنده وقت اجابت دعاش نیس و خداوند میفرمایند مگر نشنیدید ک بنده ی من مرا خواند ب قدرت مطلق ب تکیه گاه بودنش ب توانایی 

تا خداهست نگران نباش یادت نرع 

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه رادر بغل سنگ نگه میدارد 

تنت سلامت باشه دوستم 

انگار یکم علایم باکتریمی دارم یکم سپتی سمی. قبل شروع داروها تمام علایم سپسیس رو داشتم وحشتناک بود حا ...

سلام. ابتدا باکتری وارد خون میسه و بعد به سپدسمی منجر نیشه. دور از جونت اصلا علامتاشو نداری. ببین سپدسمی طوری تیست بفرستنت خونه. 

وسایل جراحیم استریله ولی عفونت نوزوکومیال یا عفونت بینارستانی هست. مشکل در حال حاضر کل دنیاس و بخاطر مصرف بی رویه انتی بیوتیکها رخ میده. 

در مور شما در محل بخیه ها در داخل شکم! احتنالا رحم و یا احتمالا محفظه شکمی عفونت ایجاد شده. نگران نباش کلی انتیبیوتیک هست که ممکنه موثر باشه. 

من ممنون این لطف و محبتتم بابت دعای خوبت انشاالله خوب شدی بهم پیام بدع اگر برات مقدور بود منم عمروس ...

ای جان کاش خدا سعادت لااقل یکبار زیارت امام رضا رو بهم میداد🥺 الان توی مطب دکتر منتظرم نوبتم بشه امیدوارم بگه بهتر شدیو ب بیمارستان نیاز نیس🙂ممنون از شما مهربون🤍

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سلام. ابتدا باکتری وارد خون میسه و بعد به سپدسمی منجر نیشه. دور از جونت اصلا علامتاشو نداری. ببین سپ ...

چ جالب اینارو نمیدونستم چقد خوبه  اطلاعاتتون بالاس 

حالا امروز قراره ازمایش خون و ادرار بنویسه چون ب سوند ادراری هم مشکوک بود باعث عفونت ادراری شده باشه مخصوصا ک کلیه‌مم یکم اذیت میکنه چی بگم داستان یکی دوتا نیس😄

ممنون ک باهام حرف زدی حالمو بهتر کردی🌹🙃

چ جالب اینارو نمیدونستم چقد خوبه  اطلاعاتتون بالاس  حالا امروز قراره ازمایش خون و ادرار ب ...

زنده باشی. عزیزم من دکترم.دکترای میکروب شناسی دارم. ازمایش هاتو بزار، بهت میگم. 

بعدم نترس، هرچی باشه، عفونت همیشه علتش معلوم میشه 

ای جان کاش خدا سعادت لااقل یکبار زیارت امام رضا رو بهم میداد🥺 الان توی مطب دکتر منتظرم نوبتم بشه ام ...

انشاالله ب زودی تو بهترین وقت روزیتون بشه 

انشاالله بسلامتی باشه و نظر دکترتون مثبت شماهم از نگرانیتون کم شه 

ممنونم.باز شد رفتم بیمارستان گفتن اووو ازین بدترشو دیدیم هیچی نیس تمیز و خشک نگهش داره حموم (نرو)خوب ...

آره بابا. برای چی به خودت انرژی منفی میدی. یه دکتر بود زایمانش رو استادش انجام داده بود. اونم جای زخمش عفونت کرده بود. تو بیمارستان بوده زخمش باز بوده خودش زخمشو شست و شو میداده.

عزیزم چیشد

سلام گلم دیروز دکتر بودم تبم قطع شده دیگ عفونت هم کمتر شده نیاز به بستری نیس یبار دیگ داروهامو تکرار کرد تا ریشه کن بشه ضعف و بی‌حالی هم زمان میبره رفع بشه رو ب بهبودم ممنون ک پرسیدی🙂🤍

سلام گلم دیروز دکتر بودم تبم قطع شده دیگ عفونت هم کمتر شده نیاز به بستری نیس یبار دیگ داروهامو تکرار ...

وای خداروشکر خیلی به فکرت بودم عزیزم ابمیوه طبیعی خیلی بخور زود از بدنت بره بیرون 

زنده باشی. عزیزم من دکترم.دکترای میکروب شناسی دارم. ازمایش هاتو بزار، بهت میگم.  بعدم نترس، هر ...

واقعا خیلی خوشحالم ک شما اومدی تاپیکم 🥺

این آزمایشو دیروز انجام دادم ظاهرا این ارقام خیلی ناجوره🙁

واقعا خیلی خوشحالم ک شما اومدی تاپیکم 🥺 این آزمایشو دیروز انجام دادم ظاهرا این ارقام خیلی ناجوره🙁

سلام. شما یه التهاب در بدنت وجود داره که جدیه. Crp در عفونت و التهاب زیاد میشه. البته من پزشک نیستم و نمیدونم که ایا زایمان هم این مارکر التهابی رو زیاد میکنه یا نه. ولی شرایط طبق این ازمایش عادی نیست. 

هر دو ارمایش Esr یا سدیمان خون و CRpنشونده التهاب و عفونت هستن. که البته باید CBC هم گرفته باشه. 

ببین با این دوتا ازمایش نمیشه تصمیم گرفت. تعداد گلبول های سفید، تب، درد، ازمایش ادرار، نتیجه کشت خون. رو هم لازم هست بدونیم. ضمن اینکه خود زایمان هم ممکنه اثر بزاره. اینو دکترت دیده؟ البته ممکنم هست بخاطر عفونت قبلی بالا باشن