2777
2789
عنوان

اونایی که ایودی دارن میان؟

136 بازدید | 18 پست

من دوساله ایودی دارم 8ماهه که دکتر نرفتم چکش کنه 

دیشب رابطه محافظت نشده داشتم ولی دستشویی با انگشت چکش کردم نخشو حس کردم 

امکان حاملگی هست ؟

ببخشید برای کسایی که تا حالا باردار نشدن هم میزارن؟؟؟

من همش مشکل دارم با شوهرم سر جلوگیری 

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید برای کسایی که تا حالا باردار نشدن هم میزارن؟؟؟ من همش مشکل دارم با شوهرم سر جلوگیری 

آره فک کنم میزارن ولی نزاری بهتره ها بعدا باردار نمیشی اینجور میگن

و فقط تو ............................بچه ها نام کاربریم اسم پسرمه اشتباه نکنین      
ا خه من بچه هام شیره به شیرن سنمم کمه خیلی میترسم درکنارش جلوگیری طبیعی هم داریم 

نه بابا چیزی نمیشه فقط مرتب برو معاینه که استرس نداشته باشی

و فقط تو ............................بچه ها نام کاربریم اسم پسرمه اشتباه نکنین