2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

1208 بازدید | 12 پست

بچه ها کسی می‌تونه کتاب های پیش‌دبستانی رو بهم معرفی کنه برای دخترم بخرم باهاش کار کنم 

هیچ تجربه ای ندارم 

چه کتابی و از کجا باید بخرم 

لطفاً هرچی اطلاعات دارید راجبش بهم بدید ممنون

اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرستش بره پیش دبستانی .چرا تو خونه میخوای کار کنی؟

پیش یک امسال باید می‌رفت نفرستادم

پیش دو میفرستمش

اما می‌خوام یکم باهاش کار کنم سال دیگه اذیت نشه و از بقیه عقب نباشه

اللهم عجل لولیک الفرج

بزار بره پیش اگه شرایط داری اجتماعی تر میشه میدونن باهاش چی کار کنن

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
گاج جامع پیش دبستان خوبه چرا نمیفرستین عزیزم ؟پیش یکه یا دو؟ 

پیش یک باید می‌رفت امسال 

اما پدرش میگه یک سال دیر تر بره مدرسه تا یکم آمادگی ذهنیش بیشتر بشه

آخه الان ۴/۵ سالشه چون نیمه اولی هستش می‌گند تو ۶سالگی مدرسه شروع میشه

اللهم عجل لولیک الفرج
پیش یک باید می‌رفت امسال  اما پدرش میگه یک سال دیر تر بره مدرسه تا یکم آمادگی ذهنیش بیشتر بشه ...

خوبه عزیزم فرصت داره آخه من یه دخترم پارسال باید پیش دو میرفت و یکی چند ماهه بود نتونستم بفرستم واقعا عذاب وجدان داشتم تااینکه بصورت مجازی با یه خانوم آشنا شدم که گروه واتساپ داشت برای بچه ها خیلی عالی هم درس میداد واقعا بچم در مقايسه با کسایی ک رفته بودن هم جلوتر افتاد خداروشکر گفتم اگه نیازه شمارشو بدم دختر شما که خداروشکر فرصت داره راستی به ما گاج جامع پیش دبستان رو معرفی کردن

پیش یک امسال باید می‌رفت نفرستادم پیش دو میفرستمش اما می‌خوام یکم باهاش کار کنم سال دیگه اذیت نشه ...

پیش یک چیز خاصی نیست.

شمردن تا عدد ۵

دست چپ و راست

یادگرفتن اسم رنگ ها.

دوتا سوره کوچیک مثل توحید و کوثر یادش بده.

کتاب رنگ آمیزی بخر واسش

کتاب قصه بگیر هرشب قصه های متنوع بخون

مفهوم بلند و کوتاه 

چاق و لاغر و....

کارهای خوب و بد(مثلا زباله روی زمین ریختن بده،مسواک زدن خوبه و....)

پازل هم خیلی خوبه.

کلا زیاد سخت نگیر بهش،برو کتابفروشی کتابهایی برای رده سنی اش ببین خودت انتخاب کن یا کاربرگ از اینترنت بگیر.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
پیش یک باید می‌رفت امسال  اما پدرش میگه یک سال دیر تر بره مدرسه تا یکم آمادگی ذهنیش بیشتر بشه ...

دختر منم نیمه اولیه بنظرم به موقع بفرستین بهتره یکم اولش گیج میشه ولی بعد کامل راه میوفته 

خوبه عزیزم فرصت داره آخه من یه دخترم پارسال باید پیش دو میرفت و یکی چند ماهه بود نتونستم بفرستم واقع ...

ممنون از راهنماییت

ان شاء الله دخترت همیشه تو زندگیش بدرخشه وعاقبت بخیر بشه

اللهم عجل لولیک الفرج
دختر منم نیمه اولیه بنظرم به موقع بفرستین بهتره یکم اولش گیج میشه ولی بعد کامل راه میوفته 

ممنون از راهنماییت

ان شاء الله برای دخترتون هم بهترین ها رقم بخوره و در دنیا و آخرت سر افراز باشه

اللهم عجل لولیک الفرج