2777
2789
من میگم دیگه چرا گذاشتی بار دوم به طلاق برسه... مسخره همدیگه که نیستین.. چرا گذاشتی که به مراحل طلاق ...

برای بار دوم که برگشتیم.اصلا اجازه نداد که قانونی برگشتمون رو ثبتش کنیم. میگفت من هیچ تعهدی نمیدم.مسئولیت هم نمیتونم بپذیرم.

فقط شرعی طلاقمون باطل شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای بار دوم که برگشتیم.اصلا اجازه نداد که قانونی برگشتمون رو ثبتش کنیم. میگفت من هیچ تعهدی نمیدم.مس ...

به نظرم این زندگی دیگه زندگی نمیشه.شرایط رو بپذیر

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
شما که انقدر دوست داری که همسرت برگرده چرا دیگه برای بار دوم طلاق گرفتی ازش؟؟؟ مسلما همسرت هم شاید ب ...

همسرم که میگه من آدم ازدواج و تعهد نیستم.

دیگه با کسی ازدواج نخواهم کرد.

ولی من خودم تنهایی رو دوست ندارم.

همسرم که میگه من آدم ازدواج و تعهد نیستم. دیگه با کسی ازدواج نخواهم کرد. ولی من خودم تنهایی رو دوس ...

یکم به خودت فرصت بده. یکم نباش یکم کم باش یکم‌بذار اون حس کنه برای تو هم تموم شده ببین واکنش چیه. شما تازه چند ماهه جدا شدین از نظر روانی هم خیلی زوده حتی که شما بخاین با کسی دیگه باشین

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
یکم به خودت فرصت بده. یکم نباش یکم کم باش یکم‌بذار اون حس کنه برای تو هم تموم شده ببین واکنش چیه. شم ...

فعلا ازدواج نمیکنم که.

میگم به خواهر شوهرم بگم قصد ازدواج دارم.

بره به گوشش برسه.

فقط حواستو جمع کن بارسوم طلاق بگیری دیگ نمیتونی باهاش ازدواج کنی

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

چقدر عجیبه کارت عزیزم

وقتی دوبار از هم جدا شدین 

چه جوری اخه میشه باز کنار هم باشبن اگه میتونست خوب باشین برای بار دوم فرصتی بود دیگه نشده 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
تاا سه نشه بازی نشه

🤦🏻‍♀️

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.