2777
2789
فعلا ازدواج نمیکنم که. میگم به خواهر شوهرم بگم قصد ازدواج دارم. بره به گوشش برسه.

نه اصلا خیلی بچه گانس. و توی این شرایط منتظر دعای خیر همسرت باش و ارزوی خوشبختی برای خودت و همسر ایندت. 

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون تاپیک که اسکرین گذاشته بودی دیدم 

شوهرت نمیخوادت ، چرا خودتو کوچیک میکنی ، از زندگی و قلبت بکن بندازش دور ، ی کار جور کن برای خودت بری سرکار که سرگرم باشی بهش فکر نکنی دختر 

اونسردی که من توی حرفای شوهرت دیدم گمون نکنم بفهمه میخوای ازدواج کنی کاری بکنه

تاپیکاتو دیدم بچه جون. برو پی دوس پسرات.

چهه ربطی داره به دوست پسر من الان ؟

چرا انتقاد پذیر نیستی ؟ 

یادبگیر وقتی کسی ازت انتقاد میکنه گوش بدی و یاد بگیری به جای پریدن به این و اون 

دیگه ریپلای نکن ✋

فعلا ازدواج نمیکنم که. میگم به خواهر شوهرم بگم قصد ازدواج دارم. بره به گوشش برسه.

اولش میگی به خاطر بچه ها ،بعد میگی همدم میخوام ...

من نمیدونم مشکلتون چی بوده ولی وقتی یه نفر میگه هیچ تعهد و مسئولیتی نسبت بهت ندارم ،مرد زندگی نمیشه ،چه برسه به همدم !

برو پیش زوج درمان ،احتمالا مشکلاتتون ریشه ای هست 

چهه ربطی داره به دوست پسر من الان ؟ چرا انتقاد پذیر نیستی ؟  یادبگیر وقتی کسی ازت انتقاد میکن ...

میای توی تاپیک مردم میگه خاله بازی و مسخره کردن.

یکی یه چی میگه بهت برمیخوره.😏😏

میای توی تاپیک مردم میگه خاله بازی و مسخره کردن. یکی یه چی میگه بهت برمیخوره.😏😏

ببین یه لحظه حالت تدافعی ب خودت نگیر 

من مسخره نکردم فقط گفتم بزرگ شو زندگی بچه بازی و لجبازی کردن نیست 

اولش میگی به خاطر بچه ها ،بعد میگی همدم میخوام ... من نمیدونم مشکلتون چی بوده ولی وقتی یه نفر میگه ...

به خاطر بچه ها به برگشت باباشون رضایت میدم.

ولی اگه از برنگشتن باباشون مطمئن بشم میخوام که ازدواج کنم.

نه اصلا خیلی بچه گانس. و توی این شرایط منتظر دعای خیر همسرت باش و ارزوی خوشبختی برای خودت و همسر این ...

چرا بچگانه باشه.

خانواده همسرم انتظار دارن من ازدواج نکنم وتا آخر عمر مجرد بمونم.

منم که نمیگم دارم ازدواج میکنم.

میگم خواستگار دارم و تا آخر عمر نمیتونم منتظر پسرشون باشم.

چرا بچگانه باشه. خانواده همسرم انتظار دارن من ازدواج نکنم وتا آخر عمر مجرد بمونم. منم که نمیگم دار ...

عزیزم من درکت میکنم.که چقدر نیاز،ب همدم داری یه تکیه گاه کسی ک ارومت کن بهت توجه کنه و دوست داسته باشه واسه خودت ن صرفا مادر بچهاشی

عزیزم میدونم چقدر سختت و تنهایی ولی قزد همسراونو بزنید و ب نظرم همسرتونو بزارید ب حال خودش

این اقا فکر میکنن شما همیشه هستین یا زمانی لب تر بکنه سما بازم هستین برا ازدواج

ولی شما هم خود دار باش قوی باش.ندید بگیرش بهش توجه نکن .بلاکشکن

یا خودش متوجه میشه و دست از لجبازی بر میداره یا نهتو همون حال خودش میمونه

عزیزن خودتو کوچک نکن .زنی ک غرور نداشته باش مرد دونبالش نمیره .عزت نفس بده ب خودت

با بچهات برو جاهای عمومی تفربح مث سینما پارک شهر بازی کنسرت برا خودت وقت بزار حتی قصد ازدواج داشته باش ولی از سوهر سابقت دوری کن مطمنن ایشون جز زخم زبون و نیش هیچ منفعتی واسه شما ندارن

خدای خوبم شکرت