2777
2789
عنوان

چیکار کنم بنظرتون؟

94 بازدید | 7 پست

پدرم فوت شده دوتا داداش دارم 

مامانم همه چیو همون اول زد به اسم داداشم و اون فروخت کار کرد و الان واسه خودش خیلی پول داره

مامانم خیلی فرق میزاره بینمون و حس میکنم بخاطر پوله داداشمه

یه نمونه کوچیکش دیشب رفتیم بیرون واسه داداش کوچیکم کفش بخریم بعد توی ماشین حالش بد شد و برگشتیم

از اونجا تا خونه داداش بزرگم کلی فوش داد به هممون و داد میزد که چرا بیرون میریم اینجوری میکنید

من اصلا کاری نداشتم توی کل راه ساکت بودم

خیلی بددهنه حتی به مامانم فوش زشت میده

امروز صبح هم قبل اینکه بره سرکار کلی غر زد و همه چیو سر من خالی کرد

بعد اینکه رفت به مامانم میگم چرا هیچی نمیگی بهش چرا همش طرفداریه اونو میکنی

الان مامانم با من قهره و حرف نمیزنیم

نیم ساعت پیش هم زنگ زد داداشم قربون صدقش رفت و گفت ناهار خوردی 

نمیدونم واقعا دیوونه شدم چی شدم دیگه دارم میترکم 

نسبت به همه چی خنثی شدم یعنی نه چیزی میتونه خوشحالم کنه نه چیزی ناراحتم میکنه 

فقط دوس دارم از این خونه فرار کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق دهری دلت بشکنه عزیزم

ادمهایی مثل مادرت بنده یک مرد هستن

یا شوهر یا برادر یا پسر

بزرگ شو و مستقل شو

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

باید تو موقعیت مناسب با هر کدوم جدا و با ارامش صحبت کنی ، تا وقتی بهشون نگی از وضعیت موجود ناراحتی این داستان ادامه داره و حتی ممکنه بدتر هم بشه ، شاید فکر کنی بی فایده اس اما مطمئن باش ادامه بدی تاثیرات مثبتش رو میبینی در غیر اینصورت همونطور که با مادرت برخورد میکنه تا اخر با تو هم همینطوره