2777
2789
عنوان

نی نی یار

64 بازدید | 9 پست

من شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم تعلیق شدم ینی چی اخه نه حرفی زدم نه چیزی شده چرا باید بی دلیل و بی خبر تعلیق شم؟؟؟؟ متوجه نمیشم

@نی_نی_یار_41‍ 

@نی_نی_یار_پنج  @نی_نی_یار۳ کاربر nahal2218 هستم

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...

@نی_نی_یار_41‍   @نی_نی_یار_پنج  @نی_نی_یار۳

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...
@نی_نی_یار_41 ‍   @نی_نی_یار_پنج     @نی_نی_یار۳

سلام نمیدونم باید برید تماس با ما درخواست بدین و دلیل بپرسین و صبر کنین تا جواب بدن الان 1000 تا پیام دارن نوبتتون بشه جواب میدن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام نمیدونم باید برید تماس با ما درخواست بدین و دلیل بپرسین و صبر کنین تا جواب بدن الان 1000 تا پیا ...

عجب🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

عجب🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

الان چک کردم واسه امضاتون تعلیق شدین سیاسی و توهین بوده

تاپیک های منو بخونین هر پست هر تاپیک هر بحث و امضا و عکس و اهنگ و در مورد حوادث اخیر و این روزها ممنوعه تو سایت

الان چک کردم واسه امضاتون تعلیق شدین سیاسی و توهین بوده تاپیک های منو بخونین هر پست هر تاپیک هر بحث ...

توهین که نبوده ولی قبلش کاش یع اخطار میدادین پاک میکردم نه اینکه یهو تعلیق شم من به کاربریم نیاز دارم🤦🏽‍♀️☹

توهین که نبوده ولی قبلش کاش یع اخطار میدادین پاک میکردم نه اینکه یهو تعلیق شم من به کاربریم نیاز دار ...

معمولا تذکر میدیم بردارین تذکر نداشتین قبلا واسه امضا؟ فقط در صورتی تعلیق میکنم که گفته باشم امضاتون مورد داره برداشته باشین دوباره یکی گذاشته باشین که مورد دار باشه

معمولا تذکر میدیم بردارین تذکر نداشتین قبلا واسه امضا؟ فقط در صورتی تعلیق میکنم که گفته باشم امضاتون ...

نه واقعا تذکر نداشتم اگه بود پاک میکردم امضامو حتما

سلام عزیزم. تاپیکت قفل بود برای همین اینجا میگم اگر میشه عکس پروفایلمو تایید کنید راستش از کاربری بی پروفایل بدم نیاد🤣🤦🏽‍♀️ و اینکه مشکل تگ دارم فک کنم دوستم نتونست تگم کنه اینم ممنون میشم 

یه چیز دیگه کاربریم که گفتین بخاطر امضا سیاسی بوده تعلیق شده دیگه هیچ وقت برنمیگرده؟؟؟ 

ممنون  میشم به هر سه تاشون پاسخ بدی نی نی یار جان❤💓

@نی_نی_یار_پنج  

سلام عزیزم. تاپیکت قفل بود برای همین اینجا میگم اگر میشه عکس پروفایلمو تایید کنید راستش از کاربری بی ...

سلام همون تاپیک که نوشتم مشکلات و لغو متنشو بخونین راه حل دادم واسه این که نمیتونین تگ کنین

کاربریتون فعال میشه دو هفته ی دیگه تماس با ما درخواست بدین وصل میکنن

2 تا سوال بود سومی چی بود