2777
2789

کارش جوریه که سه هفته سرکاره یک هفته خونه،سالهاس کلی وسیله ی خراب تو خونه دارم توجه نمیکنه هی وعده و وعید،ظهرا اگر سنگ از آسمون بیاد پایین باید بخوابه دیروز ظهر دوست داشتم برم بیرون گفت می‌برمت هم ولی رفت خوابید متنفرم از اینکه بهم دروغ میگه،آخرش هم با برادرم و خانمش رفتم بیرون دلم گرفته بود نمیتونستم خونه بمونم باید میرفتم که بهتر بشم اونوقت همین آدم اگر ظهر پدر و مادرش چیزی ازش بخوان روی چشم می‌ذاره ولی برای من و بچه ام باید صبوری کنیم هشت ساله بااین اخلاقش کنار اومدم،صبح فهمیدم رابطه میخواد همکاری نکردم تا بخوره تو ذوقش تا بدونه چقققدر تلخه تو ذوق خوردن داریم میریم زوج درمانی ولی از اونم مایوس شدم کلا خیییلی ناراحتم تو را خدا کسی نگه سیاست بخرج بده چه سیاستی بالاتر از صبوری و چرا همیشه من کوتاه بیام چرا

روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهت اینه ک کوتاه میای

گاهی نباید کوتاه اومد و خیلی مستقیم خواسته رو بیان کرد

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱
خدایا ب پستت ربطی نداشت ولی من خوندم متنتو نمیدونم چرا گریم گرفت . فک کنم روانی شدم 😭😭

دور از جان 

اشتباهت اینه ک کوتاه میای گاهی نباید کوتاه اومد و خیلی مستقیم خواسته رو بیان کرد

بخدا هزاران بار گفتم ولی کو گوش شنوا

خوب کاری کردی . بی مسئولیته بنظرم. 

ممنونم که درکم کردی میترسیدم درد و دل کنم و سرکوب بشم

خیییییلی

چ جوابی شنیدی  عادی هست چیه اخه خب بگو چرا برای تو باید عادی باشه

همین حذفیو ک اینجا زدی بهش بگو بگو بخاطر کارها و رفتارت باعث  مبشه برم تو کانال ها با نردم حرف بزنم ک  دنبال راه حل باشم اینو ک بهش بگی شک نکن  ی تکونی ب خودش میده

چ جوابی شنیدی  عادی هست چیه اخه خب بگو چرا برای تو باید عادی باشه همین حذفیو ک اینجا زدی ...

جوابش اینه،نه تو اشتباه میکنی،توجیح،توجیح،توجیح

اگه میبینی برای مامان باباش زرنگه دقت کن ببین چرا...شاید اونا ازش تشکر میکنن یا ازش تعریف میکنن مردا ...

باورت میشه یه تشکر خشک و خالی هم ازش نمیکنن؟