2777
2789
اخه نمیدونی که چقد عذاب کشیدم همه بهم کنایه میزدن که چرا بچه نداری و ... میومدم تو خونه تو انهایی گ ...

بقران من خودم انقد بد بیاری تو زندگی داشتم جوری ک حتی نمیدونم چطور الان زنده ام ؟‌چطور انقد تحمل کردم واقعا ؟ هر رچز ارزوی مرگمو دارم دوس ندارم از خاب پا بشم وقتی بیدار میشم کلی گریه میکنم شب قبلشم کلی گریه میکنم چون هیچ کاری از دستم برنمیاد مادر پدرم اصن باهم نمیسازن خودم مشکل روانی دارم داداشم بیماری خدادادی داره و... . ولی بازم نمیتونم از خدا دلسرد بشم 😞

دوست خوبم دعا میکنم خدا به حق آبروی حضرت زهرا دامنت رو سبز کنه .

تو زندگی همه مشکلات هست ولی قرار نیست تا خدا جوابمون نداد ما هم دست بکشیم از نمازی که سودش فقط برای خودمون هست نه خدا.

باور کن من آنقدر سختی دارم تو زندگیم که هر کسی بشنوه میگه چه جور تحمل میکنی.ولی هیچ وقت نگفتم حالا که خدا جوابمو نمیده منم دیگه نماز نمیخونم .میگم شکرت هرچی صلاح هست.

به خدا دیشب تا حالا ی مشکل دارم که از ناراحتی معده درد گرفتم .عرق نعنا خوردم‌قرص معده خوردم .دیشب تا حالا سردرد .وچشم درد ولم نمیکنه الان نوافن خوردم .

ولی خدا بزرگه همیشه اینجور نمیمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نمیدونی که چقد عذاب کشیدم همه بهم کنایه میزدن که چرا بچه نداری و ... میومدم تو خونه تو انهایی گ ...

زن داداش منم ۹ساله بچه دار نمیشه.انشا...بزودی خدا یادی ازشما هم بکنه.خیلی سخته

شغلت چیه مجبوری کار کنی؟

انباردار یه کارخونه پخت نان ،بار میارن باید باشم،تازه به زور یه هفته در میون جمعه ها  مرخصی گرفتم،وگرنه دوروز در ماه فقط وسط هفته🥺

صبر،اوج احترام به حکمت خداوند است.خواهشا با حیوانات مهربان باشیم
عزیزم ایشالا خوب میشی فقط هوا سرده شکم بند ببند

سلام مهربون،ببخش صبح دیگه نشد ج بدم،رفتم.خداروشکر امروز گذشت با بدبختی،ممنون ازت

صبر،اوج احترام به حکمت خداوند است.خواهشا با حیوانات مهربان باشیم