2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی اعصابم داغون باشه خواب و خوراکم از بین میره خدا نبخشش انشاالله نه شام خوبی خوردم نه خواب خوبی ب ...

وااای عزیزم مواظب نی نی کوچولوت باش 

من خیلی حسرت مادر شدن دارم 

همین که میگم از خدا دلم گرفته به خاطر اینه که مادر نمیشم الان که تو مادر شدی قدرشو بدون بخاطر ادم های مریض و کم فهم نباید بزاری اون بچه ناز و کوچولو اذیت بشه که راستی میشه منم دعا کنی مادر بشم به خدا همه گفتم ولی نشدم خدا نمیشنوه شاید ایندفعه صدای تورو شنید

انسان هایی که نیازی  به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند

عزیزدلم سلام، صبحت بخیر 🌻

گل قشنگ و مهربون، ما برای چی نماز میخونیم؟ قرارداد بستیم اگه حاجتمون نده ترک صلاة کنیم؟ خوشگلم، نماز یه قرار دلیه با خدا. تشکر و سپاس. سجده و قنوت و خواهش. 

عزیزم، بنده خوب خدا، خدا هم نگات میکنه، مطمئن باش دعاهایی که میکنی اثر داره، حالا چه حکمتی هست که فعلا به اجابت نمیرسه  ما نمیدونیم، صبورتر باش، همیشه امیدوار باش به رحمت خدا. حالا پاشو  وقت از دست نده، برو سر سجاده ات... منم رو سجاده نشستم، یدور تسبیح برای آرامش و حاجترواییت صلوات میفرستم💐

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
وااای عزیزم مواظب نی نی کوچولوت باش  من خیلی حسرت مادر شدن دارم  همین که میگم از خدا دلم ...

انشاالله به حق دستهای بریده حضرت ابوالفضل به همین زودی زود باردار شی‌....من خودم متوسل شدم بهش حتی دکترم گفت احتمال سقط وجود داره توسل کردم به حضرت ابوالفضل

خدایا همه مستاجرا صاحب خونه شن بی بچه ها بچه دار بی پولا پولدار
اینجوریم نگو ک نگات نکردو فلان چون تو از خیلی از اتفاقاتی ک ممکن بوده برات بیوفته و تو حتی نمدونسی خ ...

اخه نمیدونی که چقد عذاب کشیدم همه بهم کنایه میزدن که چرا بچه نداری و ...

میومدم تو خونه تو انهایی گریه میکردم التماس میکردم قسمش میدادم ولی فردا صبحش افتتدم پام از دو جا شکست و عمل شدم و پلاتین گذاشتن و دوماه رو زمین موندم زخم بستر گرفتم برا همین ازش دل سرد شدم انگار من چی ازش خواسته بودم من یه دل شکسته بودم

عزیزدلم سلام، صبحت بخیر 🌻 گل قشنگ و مهربون، ما برای چی نماز میخونیم؟ قرارداد بستیم اگه حاجتمون نده ...

ممنونم عزیز دلم که اینقدر مهربونی

ممنونم عزیز دلم که اینقدر مهربونی

عزیزمی، خیلی گُلی🌹

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
عزیزدلم سلام، صبحت بخیر 🌻 گل قشنگ و مهربون، ما برای چی نماز میخونیم؟ قرارداد بستیم اگه حاجتمون نده ...

میشه درخواست دوستی ام رو قبول کنی