2777
2789
عنوان

بهم خیانت شد راه اروم شدن بگین بهم

421 بازدید | 26 پست

امروز مچ دوست پسرمو گرفتم ک بهم خیانت میکرد خونه دوستش بودن رفتم سر وقتشون دختره حتی نمیشد نگاهش کرد انقدر زشت بود من همه میگن خیلی خوشگلم حتی خودش بهم همش میگفت تو هیچی کم نداری و کلی حرفایه قشنگ خیلی باهاش خوب بودم چیزی کم نزاشتم واسش حتی بحثم نمیکردم باهاش امشب ک با یکی دیگه دیدمش داغون شدم راه حل بهم بدین چطور اروم بشم یک ماه دوستیم ولی خیلی اوکی بودیم ۲۴ ساعته کنارهم بودیم نمیتونم جلوی اشکامو بگیرم دارم دیونه میشم

هر اتفاق بدی که به شناخت ادم های اطرافت منجر بشه یه موفقیت بزرگ حسابه

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ماه دوستی ارزش ناراحتی نداره. مردم ۲۰ سال زندگی میکنن با چند تا بچه مرد خیانت میکنه‌زن و بچشو ول میکنه می‌ره با یکی دیگه اونا پس باید خودشونو حلق آویز کنن که

آیا بهتر نیست فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن رخ نداده است؟

بره گم شه .اصلا بهش فکر نکن خودتو سرگرم کارای دیگه کن.

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

بهش فکر کنم و همونطور که اون براحتی از تو گذشته تو به همون احتی حتی بهش فکر نکن تا چه برسه خودت رو عذاب بدی و هر کسی هر چی لیاقتشه دنبال همون میره و مسلما لیاقت داشتن تو رو نداشته و مطمینن بزودی کسی که قدرتو بدونه سر راه زندگیت قارر میگیره که کنار همیشه بهترین لحظات رو تجربه کنی

نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…
هر اتفاق بدی که به شناخت ادم های اطرافت منجر بشه یه موفقیت بزرگ حسابه

قلبم خیلی بد شکسته چیکار کنم ک اروم بشم بیخیالش شدم دیگه هیچوقت نمیزارم حتی نزدیکم رد بشه ولی قلبم داره اتیش میگیره از اینکه بهش انقدر اعتماد کردم😭

نمیشه درد و بدبختی ادما رو باهم مقایسه کرد ، ظرفیت و شرایط زندگی هرکسی متفاوته . قطعا شما هم خیلی داری سختی میکشی.

عزیزم بذار این دوره سوگواری و غمت بگذره تا دلت سبک شه  ، اروم تر میشی قطعا ، سر خودتو گرم کن چیزای جدید یاد بگیر

و خداروشکر کن که با این ادم سمی ۱ ماه رابطه داشتی و وقت بیشتری از زندگیت تلف نشده برات💕

خوبه شوهرت نبوده از دور پسرچه انتظاری داری

فرقی نداره شوهر باشه یا دوست پسر اینکه من قلبمو جلوش گذاشتم و اعتماد کردم برام سنگینه اگه کسی ک خیانت کرد باهاش می ارزید انقدر ناراحت نبودم ولی وااااقعا در مقابل من دختره هیچ بود اخه من چیکار کنم با این همه از ناراحتی

بچها موقع همدردی و دلداری کسی از لفظ اووو خجالت بکش مردم بچه دارن جدا میشن مردم فلان مردم بهمان استفاده نکنید

مشکلش اینطوری حل نمیشه عذاب وجدانم اضافه میکنید

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

دوس پسرت فهمید ک تو دیدیشون؟واکنشش چی بود؟

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
درسته ازش گذشتم حیفه اشکام

دقیقااا حیفه اشکهات نگهشون دار چون بزودی قراره اشک شوق بریزی ببرای لحطه لحظه قشنگ زندگیت

نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…
قلبم خیلی بد شکسته چیکار کنم ک اروم بشم بیخیالش شدم دیگه هیچوقت نمیزارم حتی نزدیکم رد بشه ولی قلبم د ...

ادم لاشی جاش توی سطل اشغالیه نه قلبت بفرستش اونجا

دوران سختت تموم میشه

یه روز میاد میگی خوب شد رفتش و جاش خالی موند که فرشته بیاد ب جاش این ادم برات مهم نمیمونه شناختت بیشتر شد و درسای جدید زندگیتو گرفتی