2777
2789
بگید دوسم داره از ته دل؟ پشیمونه؟ الان کسی تو زندگیشه؟ بهم پیام میده؟ نگرانمه؟مرسی😅

در حال حاضر با کسی جدی تو رابطه نیست ولی ی نفر هست که فقط چت ساده میکنن 

شمارو دوست داره  بهتون پیام میده نگرانتم هست ولی نمیتونه بهتون بگه دوست داره از هر طریقی شده هوای شمارو داشته باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال آخرم  می‌دونه که منم دوسش دارم؟؟؟ واینکه نهایتا با کسی دیگه ازدواج می‌کنه درسته؟؟؟

ایشون حس میکنم شما رفتارهایی میکنن که حرس ایشون دربیارید بخاطرع همین ایشون غرور پیدا کرده با یه آدم غریبه ازدواج می‌کنه 

اخرای سال باهم دیدار دارید  خیلی ذوق داره حس خوبی داره تصمیماتشو بعد این قرار میخواد بگیره طرف ...

ان شاالله ممنونم.بنظرتون خبر جداییش ک توعقد داشته  رو توهمون دیداربهم میگه؟توهمون دیدار ازم خواستگاری میکنه؟

عزیزم عمر دست خداست من اینو نمیتونم بگم 

مرسی عزیزم.خودم حس میکنم با این حجم از کار و درس تا ده سال دیگه هم زنده نیستم خستم😅😂 میشه یه چیز دیگه بپرسم. چرا نموند؟ چرا پاپس کشید؟چرا بهم گفت بهش پیام ندم؟