2777
2789
عنوان

ثبت نام ایران خودرو

670 بازدید | 54 پست

برای ثبت نامش کدکاربری و رمز عبور زدم پرفایلمم تکمیل کردم ولی بیرون اومدم دوباره رفتم یسری چیزا تغیر کرده بود مثل محل تولد که قابل تغییر هم نیست !چیکارباید کنم الان؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهایتان 🌸🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ثبت نام کی شروع میشه

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

نمیدونم

همسرم اینارو بلده خابه الان ینی میپرسیدم برات

ولی چرا اینجوری شده واقعا

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

نمیدونم همسرم اینارو بلده خابه الان ینی میپرسیدم برات ولی چرا اینجوری شده واقعا

نمیدونم 😢فردا میپرسی بهم میگی بیزحمت 

امضای خدا پای تک تک آرزوهایتان 🌸🌸
نمیدونم 😢فردا میپرسی بهم میگی بیزحمت 

بله حتماعزیزم

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

کلمه ایران خودرورومیبینم رعشه میگیرم انقدر اسم نوشتیمودرنیومده

ماهم واقعا افسردگی میگیریم

۳۵بار اسم نوشتیم

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

بچها من مدارکم دست کسی هست اون سری در نیومدم بنظرتون میشه خودش باز بره منو ثیت نام کنه یا ن

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉