2777
2789
عنوان

یه خواهش از متاهل ها

279 بازدید | 24 پست

خاااانومای گل بیاین یه چیزی بگم شاید خیلی ها ندونن.خواهشااااااا تووووروووو خداااا

وقتی قهرید با همسرتون.خواهش میکنم چت نکنید باهاشون. ببینید بدی چت اینه احساسات طرف معلوم نیس.شاید شما سرشار از خشم هستید ولی همسرتون اونور خط داره به شوخی می‌نویسه. شاید شما دارید عادی مینویسید ولی همسرتون با تحقیر برای خودش ممیخونه.لطفاااااا چت نکنید تو دعواهاتون.زمان بدید و رودر رو حرف بزنید ولی بزارید یکم زمان بگذرره تا هر دو آروم باشید

دقیقا

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره واقعا 😛مثلا من از یکی ی سوال میکنم تو چت فقط مینویسه نه انقققققققددددرررر بهم برمیخوره انگار صدتا فحش بهم داده😁😁😁😁😁

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

حرفت خیلی درسته 

اما طرف مقابلتم باید آدم باشه 

وقتی اصلاااا تو بحث حرف نمیزنه حتی وقتی آروم شدین هر دو طرف 

بعدش صبح خودش پیام مبده و توضیح میده من حرصم میگیره که چطور اینقدر بی احساسه و بی تفاوت