2777
2789

چند روز پیش قرص لاغری آلفا نارنجی خریدم امروز اولیشو خوردم ولی اصلا حالت غیر طبیعی بهم نداد و اتهام کمتر بود ولی طبق روال عادی خوابیدم و همه چیز عادی بود بیاید بگوید کیا خوردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم مصرف کرده بود آلفا اسلیم فک کنم یه همچین چیزی داست ولی آلفا رو مطمئنم داشت تو اسم قرصه.میگفت وقتی میخوردم توهم داشتم با خودم حرف میزدم و الکی الکی میخندیدم.اشتهام کم شده بود و میل ب غذا نداشتم.گفت شوهرم به رفتارام شک کرد.فهمید مصرف کردم.گفت رفتم پیش اونی ک خریده بودمش.گفت داخلش شیشه هست و حالت خوشحالی کاذب بهت میده ولی لاغر ‌کننده هست.گفتش رفتم دکتر تغدیه بهم‌گفت آلفا لاغر میکنه ولی به چه قیمتی.....بیمار داشتم مصرف کرده.و کبدشو از دست داده و در آخر.....متاسفانه.

اگر میخای بخوری لاغر بشی ال کارنیتین بخور .داروخانه ها میدن.قرصی هست که عوارض کمتری داره.ولی باید ورزش کنی که بسوزونه