2777
2789
عنوان

دلم گرفت😔😭

237 بازدید | 18 پست

مامانم و داداشم و خواهر بزرگترم امشب اومدن شهر ما ولی خونه من نیومدن .😔😔😔زن دادشم شهر مامانم اینا میشینه ولی الان سه ماهه بارداره از وقتی بارداره اومده خونه مامانش 

مامانم و خواهرم وداداشم اومدن خبرشو بگیرن 

من سر شب زنگ زدم به خواهرم نگفت میایم شهر شما 

بعد بابام با شوهرم کار داشت زنگ زده بود به شوهرم.شوهرم حال مامانم اینا پرسید بابام گفت اونا اومدن اونجا بعدش به من گفت منم زنگ زدم به خواهرم گفت اره اومدیم و الان نزدیکیم میرم خونه زن داداش اینا از اونجا هم میریم خونه دایی اینا بعد اگه شد زنگ میزنیم بیاین دنبالمون که بیایم خونه شما 😭😭😭انقدر خجالت کشیدم پیش شوهرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزدلم 🥺 قربونت برم ناراحت نباش

دلم کلی گریه میخواد 😭😭😭😭😭ولی جلو شوهرم نمیتونم گریه کنم رفتم دستشویی گریه کنم ولی اومد در زد خوبی گفتم آره دارم صورتمو میشورم فکر کنم صابون رفته تو چشم 😭😭

عیب نداره .به شوهرت بگو ایندفعه کار دارن باید زود برگردن دفعه بعد گفتن ک میان 

خودمو چطور قانع کنم 😭منی که همه احترام به تک تکشون میذارم واسه عروسمون هر چند روز یکبار پفیلا درست میکنم میبرم بدونی که کوچکترین اعتراضی شوهرم کنه به محض از سر کار میاد میگم اینو ببریم برای زن داداشم میگه بریم 

واقعا دلم بحال خودم سوخت 

شاید چون بچه ندارم بهم بی محلی میکنن 😔😔😔😭

خودمو چطور قانع کنم 😭منی که همه احترام به تک تکشون میذارم واسه عروسمون هر چند روز یکبار پفیلا درست ...

اخی ن عزیزم 

چقد شوهره خوبی داری ماشالله ..خدا برات نگهش داره 

همین ک کنارت داریش خدا رو شکر کن .هیچ چیز برای آدم به خوبی همدم خوب نیس و نمیمونه برای ادم خواهر و برادر ک میرن سراغ زندگیشون فقط شریک خوب خوبه تو این دورو زمونه ..ندیدی چقد خانما میان از بدی شوهراشون و این ک خیانت دیدن یا دست بزن دارن میگن یا اینکه اجازه نمیدن برن جایی ..پس تو تو این زمینه خدا رو شکر خوبی و خدا رو شکر کن بابتش ..و بابت احترام به دیگران هم نمیخواد خودتو کوچیک کنی اگه برات احترام قائل شدن تو هم بشو .لزومی نداره برای زن داداشت پوفیلا درست کنی ببری وظیفت نیس .هر موقعه باهاش روبه رو شدی احترامشو بگیر همین 

در مورده بچه هم به حق این ماه عزیز  انشاءالله به زودی باردار بشی توکلت بخدا باشه عزیزم.

خدایا شکرت🙏