2777
2789
عنوان

من دوست دارم به جای مجلس عروسی یکار دیگه کنم داماد کنار نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 30 پست
خب منم میگم بپوشیم عکسم بگیریم،چند نفرم در حد مهمونی دعوت کنیم

اگر مشکل مالی ندارید بنظرم بگیرید عروسیو شوهرت دوس داره حسرت به دلش میمونه تا همیشه هروقت بره عروسی زهرمارش میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟؟؟؟

بله من  دیدم مورد بوده عروسی نگرفت بعد دختره بهترین سالگرد ازدواجو گرفت ولی همیش حسرت عروسی رو داره حالا اگر شوهرت دستش تنگ بود  میگفت عروسب نمیگیرم این بحثش جداست ولی حالا که دوس داره بزار بگیره

چقدر زود دیر شد، حیف💔
ینی دوماد میخواد فقط بخاطر هدیه چند برابر خرج کنهعجیبهولی من عروسی دوس دارم خیلی

اشتباه نکن

خرج در میاد بیشترم گیرشون میاد

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

من عقد گرفتم فقط نصف فامیلای پدری که خوشم نمیومد هم دعوت نکردم بابام‌هنوزم ناراحت به همه خواهراش نگفتم😑

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

ینی میگی از خرج عروسی بیشتر در میاد نه بابا عمرا

اره باور کن اقوام لارج باشن حله

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

اخه فامیلای دور که زیاد کادو نمیدنمثلا یه خانواده ۴ نفره فامیل دور نمیاد ۱۰ تومن کادو بده که

نمیدونم

شایدم حق با توئه

فامیل درجه یکو دو رو دعوت کن دیگ پسرخاله بابا مامان چ میدونم دختر خاله، پسرعموی مامان بابا زنداداش اون خاله این 

اینارو دعوت نکن 

همون خاله عمو دایی همه خودت با بچه هاشون همین 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
اگر خرج عروسی درمیومد که همه با کمال میل میگرفتنپس چرا عروسیا کم شده و کم جمعیت

چون همه فامیلشون کادو بده نیستن 

مثلا ما میدیم هرجور شده کادوی سر عقد میدن و شاباش 

ولی فامیل مثلا شوهر دخترعمم ندادن اونا اصلا رسمشون نبود 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
چون همه فامیلشون کادو بده نیستن مثلا ما میدیم هرجور شده کادوی سر عقد میدن و شاباش ولی فامیل مثلا شوه ...

خب معمولا از ۵۰۰ نفر ممکنه نصفشون کادو ندن یا کم بدن

ببین یه سری ها رسم پول اندازون دارن اونا خیلی میدن جدیدا شنیدن کارت میکشن ولی اکثریت جامعه در حد معمولی کادو میدون و عمرا به خرج عروسی نمیرسه