fatii_bano مدیر استارتر عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 92 عنوان خانوما واس حاجت گرفتن چیکار کنم؟؟؟ 97 بازدید | 5 پست هرکاری میکنیم باز یه قدم عقبیم از لحاظ مالی ..خونمون پارکینگ نداره . قبلا هم ماشین داشتیم میذاشتیم پارکینگ فامیل .خیلییی دلم ماشین میخواد ...هرکی میبینم ماشین سواره آه حسرت از دلم بلند میشه . چیکار کنم خدا یه گشایشی نصیبم کنه😭 و چه كسی ميداند من هر بار كدام تكه از خودم را كشتم تا آرام ، موقر و فروتن جلوه كنم؟ 1401/09/24 | 23:39 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anare_soorati عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 9841 عزيزم تاپيك اخرمو بخون خيلي خوبه، اسكرين شات كسي كه حاجت گرفته گذاشتم لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦
شادی۱۵۰۴ عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 1184 هر چیزی که اینجا گفتن من انجام دادم. انگار خدا دررحمتشو بسته.ناامید شدم دیگه. ی مدت بی خیال شو شاید بهتر شه
khorshidezibaeiha عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 6966 اگه ایتاداری ،یه تاپیک دارم ،ی کاناله عضوش شوخیلی ها ازش حاجت گرفتنمن خودم امروزعضوش شدم انشا..حاجت بگیرمبرامنم دعاکن عزیزم باهمسرم اشتی کنیم 🙃