2777
2789

به کی میگن زن خوب؟ کسی که کدبانو باشه؟ خوشگل و باسلیقه باشه؟ مرتب باشه؟ با سیاست باشه؟ اصلا سیاست زنونه چیه؟

همون ویژگی هایی که یه انسان خوب داره زن و مرد هم نداره

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خوش اندام لایکم کنه 

لایک خونم کم شده ☺

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .

اشپزی بلدباشه .

دلبر همیشه به خودش برسه

بااحترام و باناز

حرمت زن و شوهری ازبین نبرن

اگه شوهرولخرج عادت بده جمع کنه و زندگیشوبسازه

و در مقابل مرد بعضی جاهاکوتاه بیان 

الکی قربون صدقه خانواده شوهربره  تاهمیشه عزیزباشه

ایناسیاست

من فقط زن و میگم در نقش همسر

منم نظرم اینه که انسان خوب بود کافیه لازم نیست کار اضافه تری کرد

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

خانمی که اعتماد به نفس داشته باشه خودشو دوست داشته باشه به نظافت و ظاهر و زیباییش اهمیت بده کتاب بخونه غیبت نکنه 

شاغل باشه و از نطر مالی مستقل

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )