2777
2789
عنوان

بیمارستان نجمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 7115 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من اولی هنو دکتر نگفته چ مدلی زایمانم.بعد میگن باید چادر بزاری حتما حقیقته؟قبلش رفتی پرونده تشکی ...

برا سزارین سختگیری میکنن. مگر این که بخای بری خصوصی نگران چادر. نباش. رو ویلچر نشستی یه چادر میندازن سرت میبرنت اتاق عمل  چیز خاصی نیست امکانات و تجهیزات بیمارستان مجهز. دکترای خوبی داره دکتر اطفالش حرف نداره خدایی ناکرده بچه مشکل داشته باشه نارس باشه چیزی. مجهز. نیاز نیس جای دیگه بری

نام مستعار حذف شود

خدایی بهترین بیمارستانه. منم سزارین انجام دادم اونجا رسیدگی پرستارا عالی رفتار و اخلاقشون عالی.  چادر هم فقط تا اتاق عمل روی سرته اصلا فک نکنم مشکلی باشه. خداروشکر میکنم که همچین بیمارستان خوبی رفتم برای زایمان

خدایی بهترین بیمارستانه. منم سزارین انجام دادم اونجا رسیدگی پرستارا عالی رفتار و اخلاقشون عالی. &nbs ...

سلام خانومی قدم نورسیده تون مبارک متوجه شدم شما نجمیه سزارین کردین،میخاستم ببینم از رسیدگی شون راضی بودین و پرستارا ب خودتونو نوزاد خوب رسیدگی میکردن؟و اینکه سوند رو کی براتون زدن قبل بی حسی یا بعدش؟

سلام خانومی قدم نورسیده تون مبارک متوجه شدم شما نجمیه سزارین کردین،میخاستم ببینم از رسیدگی شون راضی ...

سلام خانومی مرسی عزیزم.رسیدگی به مادر که خوب بود . سر وقت میان دارو و امپولتو میزنن. بعد عمل تا وقتی سرپا بشی برات پد بهداشتی رو عوض میکنن .حتی شیاف رو خود اونا انجام میدن😅.رسیدگی نوزاد هم همراه باید داشته باشی.

سلام خانومی قدم نورسیده تون مبارک متوجه شدم شما نجمیه سزارین کردین،میخاستم ببینم از رسیدگی شون راضی ...

سوند رو یادم نیس ولی اصلا درد نداشت موقع وصل کردن ولی برداشتنش خیلی میسوزه