من چند ساله دست به انجام هر کار مهمی میزنم لحظه آخر به طرز عجیبی خراب میشه و هیچ درکی از اینکه علتش چیه نداشتم و فقط به این باور رسیدم که من آدم بدشانسی ام و این رو پذیرفتم که بدشانسی همه ی کارهام رو خراب میکنه، تا اینکه حدودا یکسال و چند ماه پیش یه عمل بینی توی صورتم انجام دادم و صحبتی با دکترم توی اتاق عمل داشتم که انگار که تمام حرف های من رو برعکس شنیده باشه همون فرمی که گفته بودم نشه با توضیحاتم رو اشتباها توی صورتم گذاشت و این عجیب ترین اتفاقی بود که برای من میتونست بیفته چون اون جراح بسیار ماهر بود و وقتی خودش هم بعد از عملم فهمید که منظورم رو اشتباه متوجه شده شوکه شد و گفت امکان نداره و...
و این دکتر حتی قبل از عملم از من خیلی خوشش اومده بود و توی جلسه مشاوره کاملا این رو متوجه شدم، ولی بعد از عمل احساس نفرت بهم داشت و باهام بد رفتار میکرد کاملا بی دلیل و من با چندین نفر از مراجع هاش هم راضی ها و هم ناراضی ها صحبت کردم اصلا با اون ها اینطور نبوده و تغییر نکرده رفتارش. من بعد از این ماجرا شک کردم به اینکه این نمیتونه سهوی بوده باشه و قطعا به یه نیرو ماورایی ربط داره و همش میگفتم طلسمی چیزیه حتما، به مامانم چندین بار راجبش که گفتم از یکی شماره یه روحانی رو گرفت بهم داد و گفت با اون حرف بزنم، بعد دیگه صحبت کردم بهم گفت یه همزاد از نوع بسیار حساس داری و اینا (نگفت جن عاشقه، ولی با توجه به حرفایی که زد و سرچی که انجام دادم منظورش همون جن عاشق بوده)، راجب جریان عملمم پرسیدم که مقصر این دکتر بوده یا بخاطر همین همزاده، گفت نه کار همین همزاد بوده و تا کاملا دفعش نکردی هم عمل مجدد انجام نده که خرابتر میشه دوباره، بعد این روحانی اصلا هزینه نمیگیره و برای پول اینکارو نمیکنه که بهش اعتماد کردم و ظاهرا کارش فقط کمک کردن به کساییه که طلسم شدن و جن زده شدن و... و استاد حوزه و ایناست. بعد الان به من گفته یه دعایی قراره برام پست کنه که این جن رو ازم دور کنه و گفته باید نماز بخونم و عبادت کنم که خودمم کمک کنم به دفع این جن. (من نمیدونم اینا که مسلمون نیستن از این بلاها سرشون میاد چیکار میکنن پس، آخه گفت بخاطر دوری از خدا و نماز این تونسته بره توی بدنم)
توی اینترنت که تحقیق کردم اگه این جن دفع بشه هم دوباره میتونه برگرده و کلا خیلی دفع جن عاشق پر دردسر و عذاب دهندهست و اگه بخوای از خودت دورش کنی بدتر اذیت میکنه و حتی ممکنه خودش رو بهت نشون بده و بترسونه آدم رو و اگه یه مدت بره و دوباره برگرده از قبلش بد تر میشه و بیشتر آزار میرسونه.
کسی تجربه ای داشته یا اطلاعاتی داره که بهم کمک کنه؟ من واقعا میترسم از این چیزا همشم نگرانم توی پروسه دفعش چیز ترسناکی ببینم..