2777
2789
عنوان

خانمهای باردار یه سوال داشتم

88 بازدید | 7 پست

باعرض معذرت از دوستان در بارداری  ترشحات در چه حد باشه نگران کننده است الان 35 هفته هستم 

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️ 

کلا ماهای اخر ترشح بیشتر میشه طبیعیه فقط مرتب شلوارتو عوض کن 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
کلا ماهای اخر ترشح بیشتر میشه طبیعیه فقط مرتب شلوارتو عوض کن 

ممنونم عزیزم متاسفانه سابقه زایمان زودرس دارم الانم یه مقدار کم دیدم استرس گرفت من و کلی هم کار نکرده دارم 😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم متاسفانه سابقه زایمان زودرس دارم الانم یه مقدار کم دیدم استرس گرفت من و کلی هم کار نکرد ...

انشالله به سلامتی زایمان کنی من الان ۳۱هفتمه ترشح سفید دارم هی شلوار عوض میکنم 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
انشالله به سلامتی زایمان کنی من الان ۳۱هفتمه ترشح سفید دارم هی شلوار عوض میکنم 

دقیقا منم همینجوریه پس نگران نباشم ممنون ارومم کردی 

الهی به سلامتی بغلت کنی کوچولوت رو 🤗

دقیقا منم همینجوریه پس نگران نباشم ممنون ارومم کردی  الهی به سلامتی بغلت کنی کوچولوت رو 🤗

عزیزدلمی ممنون❤️ اره نگران نباش مخصوصا اگه ترشحت بدون وبو سبز رنگ نباشه  دیگه چیزی به زایمانت نمونده ۲ الی ۳هفته

عزیزدلمی ممنون❤️ اره نگران نباش مخصوصا اگه ترشحت بدون وبو سبز رنگ نباشه  دیگه چیزی به زایمانت ن ...

ممنونم ازت که وقت گذاشتی برام آره دیگه ذهنم مدام درگیره همین موضوعه 😅

ممنونم ازت که وقت گذاشتی برام آره دیگه ذهنم مدام درگیره همین موضوعه 😅

قربونت عزیزم❤️