2777
2789
عنوان

باردارم دو روزه لب به آبم نزدم دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 69 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فشار و استرس از خودت دور کن عزیز بارداری مراعات خودت بکن.. خدا خودش کمک میکنه درد رو میده درمون هم ...

مرسی عزیزم به خدا خیلی سخت حامله شدم ولی الان دو روزه اصلا نمیتونم هیچی بخورم همش گریه میکنم خیلی به مامانم وابسته م اگر چیزیش بشه منم دووم نمیارم تو رو خدا دعاش کن

مرسی غم نبینی خدا همه رفتگان رو رحمت کنه هنوز باورم نمیشه فکرمیکنم برمیگرده 

الهی بمیرم برای دلت خدا سایه مادرت رو روی سرت نگه داره پدر و مادر هر دو عزیزن ولی به خدا تو دنیا هیچ کس به عزیزی مادر نیست

ان شاالله به حق پنج تن جواب آزمایشش خوبه و هر چی زودتر سلامتیشو کامل بدست میاره به نیت سلامتیش ۱۰۰ ت ...

فدات بشم الهی هیچ وقت دیگه غم نبینی برای مادر عزیزت فاتحه فرستادم خدا رحمتش کنه برای حاجت دل خودتم دعا کردم

امیدوارم خوب  بشه دعای حضرت ابولفضل واسه امام حسین بخون ۱۰ بار یاکاشف الکرب ان وجه الحسین (ع) اشفعی کربی بحق اخیک الحسین (ع) بعد ۱۰ بار میخونی ای ماه بنی هاشم خورشید لقا عباس ای نور دل حیدر شمع شهدا عباس با محنت و درد و غم ما رو به تو آوردیم دست همه محزون گیر از بهر خدا عباس عباس علی سردار ای نور علم بردار دردی که به دل دارم از روی دلم بردار تا صد بار بخون انشالله حاجت روا بشی

تو زندگی یه روزایی سنگم رو سرت میباره فقط دستاتو چتر کن به سرت نخوره از همین سنگا میتونی واسه بالاتر رفتن استفاده کنی خودت نباززز 💪
😭😭😭عزیز جانم چقدر حرفات به دلم نشست الهی خیر ببینی همین الان میخونم

بعد ۱۰ بار یا کاشف یه بار ای ماه بنی هاشم بخون تا ۱۰۰ بار  امیدوارم مامانت خوب بشه مادر یه جواهره فقط امید و توکل به خدا امید معجزه می کنه باور کن 

تو زندگی یه روزایی سنگم رو سرت میباره فقط دستاتو چتر کن به سرت نخوره از همین سنگا میتونی واسه بالاتر رفتن استفاده کنی خودت نباززز 💪
امیدوارم خوب  بشه دعای حضرت ابولفضل واسه امام حسین بخون ۱۰ بار یاکاشف الکرب ان وجه الحسین (ع) ا ...

عزیرم هر دو رو باید صد بار بخونم یعنی دو بار یا کاشف بعد ده بار شعر تا بشه صد بار هر دوش اگه میشه راهنماییم کن ممنون