2777
2789
عنوان

نظرسنجی اونایی ک بچه دارن بیان فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 22 پست
چرا خیلی اثر داره اگه دائمی باشه من خیلی از ماسک استفاده میکنم  از وقتی کرونا امد شکر خدا از او ...

من علی رغم اووووون همه مراعات،ماسک الکل وای نگم برات قرنطینه سه تا سه تا ماسک میزدم با شیلد ،۴/۵ بار کرونای وحشتناک گرفتم ببین وحشتناکا دیگه به این نتیجه رسیدم ماسک و الکل به درد لای جرز میخوره

آره بابا. من به دخترم همیشه توی مدرسه ماسک میزنم. ینی به معلمشونم سپردم به هیچ عنوان تو کلاس ماسکش و ...

اره ماسک خودش مریض میکنع،میگم من سه تا سه تا ماسک میزدم با شیلد،قرنطینه هم بودم دوسال اونوقت ۴/۵ بار کرونای خیلی خیلی شدید گرفتم  واقعا به این نتیجه رسیدم ماسک یه چیز چرت و بی مصرفه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ماسک خودش مریض میکنع،میگم من سه تا سه تا ماسک میزدم با شیلد،قرنطینه هم بودم دوسال اونوقت ۴/۵ بار ...

دقیقا...بعدم عوارض خود ماسکم خیلی زیاده. اکسیژن کافی به بدن نمیرسه و این خودش تو طولانی مدت عوارض بدی داره

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من علی رغم اووووون همه مراعات،ماسک الکل وای نگم برات قرنطینه سه تا سه تا ماسک میزدم با شیلد ،۴/۵ بار ...

اره خب اینم هست به شانس هم بستگی داشت کرونا از نزدیکان میگرفتن اکثرا مثلا من بابام همیشه ماسک داشت ولی گرفت اورد داد به مادرم 😑همسرم ماسک نمیزد اعتقاد به ماسک نداشت اصلا هر از گاهی به زور من که باردار بودم میزد ولی شکر نمی گرفت  حتی دایش کرونا داشت دختر ۱۴ سالش با کرونا فوت شده بود اینا بدون ماسک پیش دایش بودن من گفتم ما هم گرفتیم ولی خداروشکر نگرفتیم یا مادر شوهرم سه روز پیش زن دایی کرونای بود سنش هم زیاد هست نگرفت فقط یه بار یه دوست همسرم پاش شکسته بود بیمارستان بود همسرم پیش اون بود خفیف گرفت ولی من ازش نگرفتم در حالی که تو یه اتاق بدون ماسک بودم  یا من خودم تو اوج کرونا زایمان کردم پسرم هم زردی داشت بستری شد ۳ شلوغ بود کسی هم ماسک نداشت ولی نگرفتیم کرونا بیشتری به نظرم شانسی بود

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اره خب اینم هست به شانس هم بستگی داشت کرونا از نزدیکان میگرفتن اکثرا مثلا من بابام همیشه ماسک داشت و ...

اره بنظرم شانسه برا همین میگم ماسک تاثیر نداره اخه جالبه من همسرمم شدید رعایت میکرد حتی سرکار نمی‌رفت تلفنی کاراشو تو خونه انجام میداد اما گرفتیم اونم زیاد😵‍💫🥴🥴🥴🥴

اره خب اینم هست به شانس هم بستگی داشت کرونا از نزدیکان میگرفتن اکثرا مثلا من بابام همیشه ماسک داشت و ...

بعد حالا من اینقدر پشیمونم میگم هم سختی ماسکو کشیدم هم ضرر الکل ب جون خریدم اونوقت مبتلا هم میشدم همون کاش نمیزدم رعایت نمیکردم دلم نمیسوخت