2777
2789
عنوان

نظرسنجی اونایی ک بچه دارن بیان فقط

384 بازدید | 22 پست

اونایی ک ماسک نمیزنین بچتون سرماخوردگی شدید نمیگیره از شما؟ 

تعداد رای : 65
نظرسنجی
نه ماسک نمیزنم
21
32%
همیشه ماسک میزنم
16
24%
فقط وقتی بهش شیر میدم یا نزدیکشم میزنم
11
16%
دیدن جوابها
17
26%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوران شیردهی دخترم اگه سرما میخوردم حتی شبا برای خواب هم میزدم خیلی سخته ولی دیگه اون سرما نمیخورد. البته گاهی تو اشپزخونه بدون ماسک بودم ولی پنجره رو باز میکردم هوا ردوبدل شه. چون ماسک دائمی سردرد میاره.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

من زیاد خداروشکر سرمای نیستم خیلی کم پیش میاد سرما بخورم اکثرا پسرم میگیره میده به من 😐یا از همسرم میگیرم ولی خب اگه خودم سرما خورده باشم پیش پسرم حتما ماسک دارم چون واقعا بچه کوچیک سرما خوردگی براش خیلی سخته اب میشه هر وقت سرما میخوره من همیشه حساسم که از بچه های ویگه سرما خوردگی نگیره ولی اکثرا هم از اونا میگیره 😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بنظرم ماسک الکیه 🧐

چرا خیلی اثر داره اگه دائمی باشه من خیلی از ماسک استفاده میکنم  از وقتی کرونا امد شکر خدا از اون سال هم سرما نمخوردم معمولا فقط از پسرم گرفنم فقط 😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بنظرم ماسک الکیه 🧐

آره بابا. من به دخترم همیشه توی مدرسه ماسک میزنم. ینی به معلمشونم سپردم به هیچ عنوان تو کلاس ماسکش و درنیاره‌. فقط زنگای تفریح که میومد حیاط و خوراکی میخورد ماسکش و درمیاورد. اونم چون فضای بازه. هیچ جاهم نمیبردم بچه هام و که یه وقت مریض نشن. یه وقت کسی مریض نباشه به ایناهم بده‌ . اونوقت الان یکماهه مریضه و خوب نمیشه. دیروز بردم پیش یه فوق تخصص عفونی کودکان، گفت یه درجه خفیفی از برونشیت گرفته‌. انقدر اعصابم خورده😔

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من‌ بچه هام وقتی کوچیک بودن ماسک میزدم میترسیدن و گریه میکردن‌. بخاطر همین نمیتوتستم ماسک بزنم.  ...

پسر منم هی به صورتم نگاه می کرد یا همش میکشید از صورتم ولی بعدا ها عادت کرد به نظرم چون تو کرونا همه اکثرا ماسک داشتن چشمش عادت کردا بود نمی ترسید از ماسک