2777
2789

من به خاطر مصرف قرص های ضدافسردگی یه گرسنگی کاذب داشتم که خیلی اذیتم میکرد 

ولی این قرص ها خیلی کمک میکنه ادمو 

هم چربی سوزی میره بالا و هم اون اشتهای کاذب از بین میره 

البته همه اینا در کنار رژیم و ورزش موثره 

من قبلا هم از این قرص ها نتیجه گرفتم 

شما تجربه شو دارین؟؟؟؟؟

برا قرصم کو کو کنم

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من کلا به قرص لاغری اصلا اعتماد ندارم یکی از فامیلای دورمون یه مدل قرص لاغری از ماهواره سفارش داد مصرف کرد درسته لاغر شد یکم ولی بعد برگشت گفت از وقتی اون قرص ها  رو خوردم چشمام افتضاح ضعیف شده .

هرچند چیز مضری نیستن و یکیش پوست لیمو هس اون یکیم زیره ولی بازم قبلش با پزشک مشورت کنین 

چون خودم نتیجه گرفتم گفتم به شما هم بگم ❤️

رژیمی هم که میگیرم زیاد سخت نیس 

صرفا کربوهیدراتمو کم کردم

قند رو کلا حذف کردم 

و روزی یک ساعت پیاده روی تند میرم 

نه من کلا به قرص لاغری اصلا اعتماد ندارم یکی از فامیلای دورمون یه مدل قرص لاغری از ماهواره سفارش داد ...

آدم وقتی زحمت بکشه و لاغر کنه بیشتر مواظبه تا دوباره چاق نشه 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

نه من کلا به قرص لاغری اصلا اعتماد ندارم یکی از فامیلای دورمون یه مدل قرص لاغری از ماهواره سفارش داد ...

اون قرص ها واقعا بی نهایت خطرناکن 

یکی از دوستای ما دختر ۱۴ ساله شون استخونای رونش داغون شده بود و کلا ویلچر نشین شد 

هرچند چیز مضری نیستن و یکیش پوست لیمو هس اون یکیم زیره ولی بازم قبلش با پزشک مشورت کنین  چون خ ...

گل پیاده روی تند بیرون خونه میری ؟یا تردمیل؟یا باشگاه؟

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃