2777
2789
عنوان

این قرص ها برا لاغری خیلی خوبه 😍+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3748 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا ۱۸ کیلو باهاش لاغر کردم  از ۸۰ کیلو اومدم پایین  الان ۷۰ کیلو شدم میخوام مجددا ب ...

روزی چندتا باید بخوری؟

واقعا جلو اشتها رو میگیره؟ 

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
منم قبلا اینا را میخوردم اما از من سبز بودن من که اثری ندیدم ازشون 

من چون تخمدان پلی کیستیک دارم روزی یدونه متفورمین هم میخورم 

واقعا خوب تونستم قبلا لاغر کنم 

مجددا میخوام برم تو فازش 

البته که همه اینا در کنار رژیم و ورزش جواب میده 

من چون تخمدان پلی کیستیک دارم روزی یدونه متفورمین هم میخورم  واقعا خوب تونستم قبلا لاغر کنم&nb ...

منم پلی کیستیک هستم متفورمین میخورم اما بچه کوچک دارم نمیتونم پیاده روی یا باشگاه برم دوست دارم لاغر بشم شما چجوری ورزش میکنی تو خونه یا باشگاه ... 

منم پلی کیستیک هستم متفورمین میخورم اما بچه کوچک دارم نمیتونم پیاده روی یا باشگاه برم دوست دارم لاغر ...

همین پلی کیستیک خودش عامل چاقی شکم هست 

منم بچه کوچیک دارم 

فقط پیاده روی تند میکنم داخل خونه 

ورزش خاصی انجام نمیدم