2777
2789
عنوان

این قرص ها برا لاغری خیلی خوبه 😍+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3748 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاق شدن خیلی آسونه 🫠ولی لاغر کردن اذیت داره 

واقعا درست میگی عزیزم من الان عمل کردم میترسم وزنم بالا بره خیلی نگرانم چیکار کنم قبلاً پیاده روی میکردم الان چیکار کنم مثل لاکپشت راه میرم

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

آدم وقتی زحمت بکشه و لاغر کنه بیشتر مواظبه تا دوباره چاق نشه 

نگا عزیز زیره فوق العاده لاغر کنندست 

مثلا روزی یک فنجون زیر ادم دم کنه بخوره با زعفرامو زنجبیل با ابه لیمو ترش بخوره خیلی کمک میکنه 

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
از داروخانه گرفتی یا عطاری؟

من از سایت داروکده خریدم چون ارسال رایگان هم داشتن 

ولی صد درصد داروخونه ها هم دارن 

هیچ وقت از عطاری ها نخرین این جور چیزا رو

ممکن داخلشون چیزای دیگه قاطی کنن و به کبد آسیب بزنه 

همین پلی کیستیک خودش عامل چاقی شکم هست  منم بچه کوچیک دارم  فقط پیاده روی تند میکنم داخل ...

مرسی منم میرم قرص و میخرم با پیاده روی تو خونه شروع میکنم خدا کنه جواب بگیرم اعتماد به نفسم داغون شده به خاطر چاقی 

من قبلا با چای لاغری دکتر سینا طی چند ماه ۱۸ کیلو لاغر کردم ولی الان معدم حساس شده خریدم ولی ۱۰ تا بیشتر نتونستم بخورم معده‌امو اذیت میکنه .. اگر این که معرفی کردی اوکی باشه میگیرم.. ممنون تجربه‌اتو با ما در میون گذاشتی

مرسی منم میرم قرص و میخرم با پیاده روی تو خونه شروع میکنم خدا کنه جواب بگیرم اعتماد به نفسم داغون شد ...

پیاده روی تو محیط کوچیک زیاد فایده نداره مشاور تغذیه ک‌من میرفتم میگفت. میگفت مثلا رقص بهتره

یادم نمیکنی و ز یادم نمی‌روی...یادت بخیر یار فراموش کار من🙂✌
واقعا درست میگی عزیزم من الان عمل کردم میترسم وزنم بالا بره خیلی نگرانم چیکار کنم قبلاً پیاده روی می ...

تغذیه تو خیلی کنترل کن 

قند و کربوهیدارت رو بیار پایین 

من برنج کلا ۴ قاشق میخورم ولی مثلا یدونه سینه مرغ کامل میخورم 

دلم ضعف کنه سعی میکنم با چایی دارچین کمرنگ حجم معده رو پر کنم و گولش بزنم 

در کنار غذا سالاد کاهو اصلا یادت نره