2777
2789
عنوان

جدایی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 64 پست
ممنونم عزیزم😔❤️ ولی مشکل اینه که ۲ ماه دیگه کنکوره و من زمات کریه و تخلیه ندارم چون هدفم فقط دولتی ...

تا آخر هفته رو به خودت استراحت بده😇گریه کن 

ناراحتی کن 

از شنبه آینده قدرتمند بیدار شو درس بخون 🥰

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.😇 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا آخر هفته رو به خودت استراحت بده😇گریه کن  ناراحتی کن  از شنبه آینده قدرتمند بیدار شو ...

دیر نیست واسه قبولی دولتی؟

اسفند آزمون ارشد برگزار میشه😔

کاش میشد بشی🖤💔
نه  عزیز دلم 😊 کافیه  زمانت

ممنونم مهربونم

آره خیلیا بهم گفتن ارشد خوب خوندنش مهمه نه تایمش حتی گفتن با یک ماه و نیم دو رقمی و سه رقمی پایینم آوردن خیلیا بهم گفتن زمانت خوبه دو ماه واسه ارشد کافیه ولی خوب استرس گرفتم

ممنونم از کمک و راهنمایی و مهربونیت عزیزم

امیدوارم همیشه شاد و خوشحال و خوشبخت باشی❤️❤️❤️❤️

کاش میشد بشی🖤💔
ممنونم مهربونم آره خیلیا بهم گفتن ارشد خوب خوندنش مهمه نه تایمش حتی گفتن با یک ماه و نیم دو رقمی و ...

به خدا میسپارمت 

دختر زیبا 

عزیز دلم 

مطمین باش یه عاااالمه طلوع صبح روشن جلوی پاته♥️😘

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.😇 
به خدا میسپارمت  دختر زیبا  عزیز دلم  مطمین باش یه عاااالمه طلوع صبح روشن جلوی پات ...

ممنونم مهربون ترینم

خیلی لطف کردی عزیزم مرسی از اینهمه محبت و انگیزه ای که بهم دادی❤️❤️❤️❤️

کاش میشد بشی🖤💔
من ۳۰ سالمه

گلم کجا میخای بری؟؟

چرا تا الان ازدواج نکردی؟؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
من که جایی نمیخوام برم اون دیگه نمیخواد😔 یه مسائلی بود که شرایط ازدواج نبود

ن عزیزم اون تاپیکت که گفتی میخای بری از خونه پدرت

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
آهان نمیدونم هرجایی بعضی وقتا جای موندن نداری واقعا

شاغلی گلم؟؟؟