2777
2789
عنوان

کیابه بچشون شیرخشک کمکی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 36 پست
بچه من نزدیک یازده ماهشه هرکاری میکنم شیشه نمیگیره

میخوای بهش آب بدی؟ من پسرم که ۹ماهشه یه بطری نی دار داره بااون راحت آب میخوره ولی باشیشه شیرآب نمیخوره.بطری های نی داروامتحان کن.

من پسرم که به دنیا اومد یکسری گفتن شیرخشک نده بچه پوستش تیره میشه منم خنگ  الان هرکاری میکنم ش ...

میخوای بهش شیرخشک بدی؟ اگه مشکلی توشیردهی نداری شیرمادربهترین گزینه اس من ۲تابچه هاموکه پشت هم بودن ۲سال اولی ۲سالم دومی شیرخودمودادم ینی ۴سال شیردادم خداروشکر بچه هام سیستم ایمنی بدن قوی دارن وباهوش وبامحبتن کاش شیرم کافی بودوخودم ضعیف نمیشدم این بچه سومم تا۲سال شیرمیدادم.البته الانم شیرخودم وقتی که سینه ام پرمیشع میدم یعنی۹ساعت طول میکشه یکم سینم پربشه سربچه اول دومم ۲ساعت نمیدام پرمیشدمعلومه که شیرم کافی نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچه اول دومم ۲سال اختلافن فک کن ۴سال شیرخودمو دادم رسما داغون شدم استخونام تحلیل رفت حس میکنم قد ...

الهی عزیزم منم دقیق ۲ سال فرق دارن فک کن تا ماه ۴ و نیم حاملگیم دخترم ک ۱۹ ماهه شد شیر میخورد ۴ ماه و نیم استراحت داشتم ک باز پسرم دنیا اومد برا همین ب این کمکی دادم

منم قدم ۱۶۳ بود قبلا ۶ ماهگی پسرم بهداشت قدمو گرفت گفت ۱۶۱ کوتاه شدم