2777
2789
عنوان

کیابه بچشون شیرخشک کمکی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر خودتو چی از اول نخورد یا بعد ۶ ماهگی؟

شیرخودمو میدادم ولی چون شیرم کم بودسیرنمیشدوهر۵دیقه شیرمیخواست سرهمین درعرض ۹ماه شدم پوست واستخون چون بچه سوممه دیگه شیربه اون صورت نداشتم شیردهی داغونم کرد

نزدیک یازده ماه داره میشه آخه شب تا صبح هر نیم ساعت بلند میشه شیر میخوره معلوم سیر نمیشه

نه عزیزم اون عادت کرده به اینکه سینه شما رو هی بمکه ب سیر شدنش مربوط نیس داره یک سالش میشه قبل خواب سیرش کن خستش کن بازی کن تا راحت بخوابه و فقط یه بار نزدیک ۴ ۵ صبح بهش شیر بده تا خواب راحتی داشته باشه چند روز بهونه میگیره هر بار ک بلند نیشه یا اب بده یا لالایی بخون تا بخوابه دوباره هی سینه نده دهنش

چطوری شیشه الان گرفت؟ خیلی گرسنه گذاشتی بشه روزی چندبار تلاش کردی  بیشتر توضیح میدی؟؟؟

طفلی روگشنه نگر داشتم اونم به ناچارگرفت شیشه شیروگذاشتم زمین خودش برداشت خورداجباری دهنش نذاشتم.

شیرخودمو میدادم ولی چون شیرم کم بودسیرنمیشدوهر۵دیقه شیرمیخواست سرهمین درعرض ۹ماه شدم پوست واستخون چو ...

منم بچه دوممه چون پشت سر هم بودن فقط ۵ ماه شیردهی نداشتم و این یکی فقط ۵ ماه شیرمو خورد و ۲ ماهه ک فقط تو خواب دو وعده میخوره ک اونم داره پس میزنه ک کلا شیر خشکی شه

نمیدادی دیگه ۹ ماهشه غذا میخوره  من از ۲ ماهگی دادم  کمکی تا ۵ ماهگی دیگه شیر خودمو فقط ت ...

شیربیشترمیخوره تاغذا منم ضعیف شدم شیردهی خستم کردم به همین دلیل شیرخشک دادم سینه ام ۹ساعت زمان میبره تایکم پرشه اونم صبح که بیدار میشه میدم میخوره 

سلام منم نوزاد دو ماه و نیمه دارم از روز اول در کنار شیر خودم شیشه هم بهش دادم چون هم شیرم خیلی کمه و هم اینکه کارمندم، اما الان یک هفته ی بهانه گیری می‌کنه از گرسنگی گریه می‌کنه ولی شیشه نمیخوره،بنظرتون چیکار کنم

استارتر چون بچه ات غذا خوره هر ۳ ساعت ۱۲۰ بخوره خوبه کمتر هم خورد عب نداره من الان پسرم ۷ ماهشه هر د ...

خیلی ممنونم ازراهنمایتون نمیدونستم هر۲ساعت میخواستم ۹۰ تابدم 

نه عزیزم اون عادت کرده به اینکه سینه شما رو هی بمکه ب سیر شدنش مربوط نیس داره یک سالش میشه قبل خواب ...

عزیزم دقیقا همین کارو میکنم قبل خواب غذای کمکی میدم هم آب

واسه خواب که چی بگم اینقد بیدار نگه میدارمش که پاهامو میگیره گریه میکنه همین که برق خاموش میشه سینه میگیره سریع میخوابه مشکلی نیست ولی تا صبح صدبار بیدار میشه متاسفانه

منم بچه دوممه چون پشت سر هم بودن فقط ۵ ماه شیردهی نداشتم و این یکی فقط ۵ ماه شیرمو خورد و ۲ ماهه ک ف ...

منم بچه اول دومم ۲سال اختلافن فک کن ۴سال شیرخودمو دادم رسما داغون شدم استخونام تحلیل رفت حس میکنم قدم کوتاه شده ریزه میزه شدم این سومی هم که ۹ماه ینی دیگه شدم مرده متحرک برام خیلی سخت گذشت بازم خداروشکر .

عزیزم دقیقا همین کارو میکنم قبل خواب غذای کمکی میدم هم آب واسه خواب که چی بگم اینقد بیدار نگه میدار ...

دقیقا پسرمنم باسینه میخوابه دیشب که ندادم فقط آب توشیشه شیر میدادم میخوردوبیقراری میکردیکم بغلم گشتوندمش خوابش برد.گشنه نمیشن که حس وابستگی پیداکردن یجوری بهشون آرامش میده من اگه حالشوداشتم وضعیف نبودم این آرامشوازش نمیگرفت ولی اینم بگم شیرشب دندون بچه هاروافتضاح خراب میکنه بایدهرباربعدشیرشب یکم بهش آب بدی بخوره بخوابه من ازدیشب اینکارومیکنم.حواسم هست ان شاالله دندوناش خراب نشه جدای این بغل ونوازش ولالایی هم میگم کع آرامش داشته باشه لطمه نبینه که شب بهش شیرمونمیدم.