شیرخودمو میدادم ولی چون شیرم کم بودسیرنمیشدوهر۵دیقه شیرمیخواست سرهمین درعرض ۹ماه شدم پوست واستخون چون بچه سوممه دیگه شیربه اون صورت نداشتم شیردهی داغونم کرد
نزدیک یازده ماه داره میشه آخه شب تا صبح هر نیم ساعت بلند میشه شیر میخوره معلوم سیر نمیشه
نه عزیزم اون عادت کرده به اینکه سینه شما رو هی بمکه ب سیر شدنش مربوط نیس داره یک سالش میشه قبل خواب سیرش کن خستش کن بازی کن تا راحت بخوابه و فقط یه بار نزدیک ۴ ۵ صبح بهش شیر بده تا خواب راحتی داشته باشه چند روز بهونه میگیره هر بار ک بلند نیشه یا اب بده یا لالایی بخون تا بخوابه دوباره هی سینه نده دهنش
شیرخودمو میدادم ولی چون شیرم کم بودسیرنمیشدوهر۵دیقه شیرمیخواست سرهمین درعرض ۹ماه شدم پوست واستخون چو ...
منم بچه دوممه چون پشت سر هم بودن فقط ۵ ماه شیردهی نداشتم و این یکی فقط ۵ ماه شیرمو خورد و ۲ ماهه ک فقط تو خواب دو وعده میخوره ک اونم داره پس میزنه ک کلا شیر خشکی شه
سلام منم نوزاد دو ماه و نیمه دارم از روز اول در کنار شیر خودم شیشه هم بهش دادم چون هم شیرم خیلی کمه و هم اینکه کارمندم، اما الان یک هفته ی بهانه گیری میکنه از گرسنگی گریه میکنه ولی شیشه نمیخوره،بنظرتون چیکار کنم