2777
2789
عنوان

بابام از شوهرم خوشش نمياد

341 بازدید | 13 پست

بابام ادم مهربونيه كلا به قول خودش هميشه ميگفت همهرو دوست داره 

ولي نميدونم چرا از شوهرم خوشش نمياد 

شوهرم ادم مهربونيه 

ساده و روستايي طورن 

به قران تا حالا هيچ بي احترامي نكرده 

فقط گاهي ازش ماشين ميگيره 

دوماهه عقديم 

چون موتور داره خودش الان ك سرده چند بار كار واجب پيش اومد رفتم بهش گفتم ماشين بده خودمم بودم 

وقتي تنهايي جايي ميخواد بره ماشين نميگيره 

همش پشت سر به خواهر يا مادرم ميگه زودتر جهازشو بده برن 

يا ميگه از فلاني (يه فاميل داريم ك خيلي داغونه) بدتره 

شوهرم زياد مياد خونمون خودش با پدرش نميسازه نامادري داره 

فكر ميكنه خونه ما خيلي دوسش دارن 

نميدونه من پشت سر چه حرفايي ميشنوم 

خيلي دلم شكسته

❤️تو مبين اندر درختي يا به چاه تو مرا بين ك كنم مفتاح راه ❤️ خدايا براي هر لحظه هزار بار شكرت❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از بابات دلیلشو نپرسیدی؟از لحاظ مالی خیلی متفاوت هستید؟

متفاوت هستيم ولي خانواده شوهرم با اينكه خيلي دستشون پول نيس ولي كم نذاشتن 

خانوادشون خيلي ادماي بي شيله پيله و مهربون و سادن

روستايي هستن

❤️تو مبين اندر درختي يا به چاه تو مرا بين ك كنم مفتاح راه ❤️ خدايا براي هر لحظه هزار بار شكرت❤️
عزیزم بخاطر اینه که سطح مالیش پایینه نمیخوادش لابد بعدم رفت و امد زیادی همیشه باعث بی حرمتی میشه بگو ...

ناراحت ميشه

متفاوت هستيم ولي خانواده شوهرم با اينكه خيلي دستشون پول نيس ولي كم نذاشتن  خانوادشون خيلي ادما ...

شاید مشکل بابات همین بی شیله پیله بودنشونه....با بابات صحبت کن بگو چرا انقدر پشت سر شوهرم بد میگی درصورتی که اون فکر میکنه تو خونه هممون دوسش داریم

شاید مشکل بابات همین بی شیله پیله بودنشونه....با بابات صحبت کن بگو چرا انقدر پشت سر شوهرم بد میگی در ...

روم نميشه بهش بگم 

حس ميكنم اخر بايد به شوهرم بگم خانوادم اونجوري ك تو فكر ميكني نيستن

چون زیاد میاد خونتون ،احترامش داره از بین میره بالاخره اعضای خانواده ناراحت میشن

شوهرم ١٢ ساعت در روز شيفته 

ميادم انقدر خسته س ك ميخوابه زود 

واقعا نميفهمم مشكل بابام چيه