2777
2789

اگه هیچکدوم از اینارو نداشتم اعتماد به نفسمو از دست نمیدادم

صدتا هم ازمایش دادم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ریزش مو کلافه‌مممممممممممممممم روزی دویست سیصدتا دلیلشم یساله دکترا تشخیص نمیدن دیروز ی دکتر گفت قارچه الان میخام برم دارو دست‌سازمو از داروخونه بگیرم واقعا برام دعا کنین کلافه‌مم

هنوزم ادم خوبی هستم🌱💫🖤

آزمایش ها چی گفتن؟

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه

به به آفرین بهت با این اعتماد بنفست....

دختر همسایه خونه مادرم اینا عقلش پاره سنگ بر میداشت شوهر کرد یه مهندس خوشگل، اونم بردش تو بهترین شهر. بعد جالبه بدونی پای سفره عقد جلو بقیه با صدای بلند گفت من ع....م میاد. خواهرشوهراش جلو مهمونا مردن و زنده شدن. 

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

آزمایش ها چی گفتن؟

نرمال بود 

ویتامین دی و این چیزا کم بود 

ی هفته دیگ دوباره میخام ازمایش تیروئید بدم امروز میخواستم برم حوصلم نکشید

دو ساله صورتم صاف نیست مثل قبل 

یه چکاب بده یا کمبود ویتامین داری یا هورمونات به هم ریخته. اگه کیست داشته باشی هم این علامتا رو داری ...

پارسال ۲ ماه درمیون پریود میشدم خیلی خفیف تنبلی تخمدان داشتم

ولی الان پریودیم منظم شد