2777
2789
عنوان

با بچه خجالتی چکار کنم؟ 🥺

215 بازدید | 10 پست

دخترم ۲۱ ماهشه خیلی خجالتیه کافیه تو جمع یه غریبه باشه دیگه خیلی مظلوم میشه دوس ندارم اینجوری باشه باید چیکار کنم چجوری بهش یاد بدم . دیشب خونه مامانم مهمون بود پسر بچه شون ک یکماهم از دختر من کوچیک تره دوبار دخترمو زد اصلا دختر من هیچ‌واکنشی نشون نداد سری دوم فقط گریه کرد نمیخوام دخترم پرخاشگر و بی ادب باشه ها اما خب یجاهایی هم باید از خودش دفاع کنه واقعا خیلی ناراحت و عصبی شدم از این موضوع 

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱

بهش  یاد بده دفاع کنه  از خودش مظلوم نباشه  

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالتی نیست مظلومه اعتماد به نفس نداره

چکار کنم اعتماد بنفسش بره بالا انقدم ما بهش ارزش و بها میدیم تو خونه تو جمع اما نمیدونم چرا اینجوریه

بهش  یاد بده دفاع کنه  از خودش مظلوم نباشه  

تو خونه خیلی باهاش تمرین میکنم این چیزا رو ولی متاسفانه خیلی خجالتیه . حالا مثلا داییش ک سر ب سرش میذاره از خودش دفاع میکنه ولی نمیدونم چرا جلو غریبه ها اینجوری میشه میترسم کلا شخصیتش اینجوری باشه فرداها بچمو اذیت کنن

تو خونه خیلی باهاش تمرین میکنم این چیزا رو ولی متاسفانه خیلی خجالتیه . حالا مثلا داییش ک سر ب سرش می ...

درست میشه پسره من تا چند وقت پیش هی کتک میخورد از بچه هایه کوچیک  تر از خودش  اینقد بش گفتم  یبارم گفتم  اگه ببینم  کتک خوردی  منم میزنمت  الان بهتر شده   اونم دفاع میکنه همشم  میگفت از مادره بچه ی مورد نظر میترسه  منم بش گفتم پس اون بچه  جلویه من کتکت میزنه چرا نمیترسه 

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
درست میشه پسره من تا چند وقت پیش هی کتک میخورد از بچه هایه کوچیک  تر از خودش  اینقد بش گفت ...

انشالله دختر منم یاد بگیره یعنی دیشب انقد ک ناراحت شدم سر درد گرفتم

انشالله دختر منم یاد بگیره یعنی دیشب انقد ک ناراحت شدم سر درد گرفتم

یاد بده بگو کسی  زدت توام بزن 

من خودمم اعتماد به نفس ندارم گلم به خاطر تربیت نادرست خانواده

چجوری باهات رفتار میکردن. 

حالا من خیلی ب دخترم ارزش و بها میدم خیلی کم پیش میاد سرش داد بزنم نمیدونم چرا اینجوریه

چجوری باهات رفتار میکردن.  حالا من خیلی ب دخترم ارزش و بها میدم خیلی کم پیش میاد سرش داد بزنم ...

هر حرفی میزدم مادر و خواهرم ایراد میگرفتن چرا اینو گفتی چرا اونجوری کردی چرا اینکارو کردی

همین باعث شد بشم یه دختر ساکت که جرات اظهار نظر نداره گوشه گیره هیچ دوستی نداره چون خودمو لایق حرف زدن و اظهار نظر نمیدیدم