2777
2789
عنوان

همین الان ی دفعه از بلندی افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 23 پست

اینکه تو خواب میبینی از بلندی افتادی علتش این که به قدری اروم خوابیدی مغزت فک میکنه مُردی بهت شوک میده اینو یجا خونده بودم

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا متوجه نمیشم شما چی میگی¡¡¡¡

تاحالا شده تو خواب ببینی داری از یه جای بلند پرت میشی پایین؟ حس سقوط و افتادن داشته باشی توخواب و یهو بیدار بشی؟

استارتر تو بیداری یه لحظه اینجوری حس کرده

اصلا یه لحظه ترسیدم خوندم تاپیکو :((( من تشنج که کردم خیلی حس بدی داشتم وحشتناک بود

خودمم وقتی این حس بهم دست داد احساس سنگینی میکردم تو هوای خونه 

وای عزیزم جدیدا اینطور شدی؟

تیکر لاغری تا قبل از عید😛
اینکه تو خواب میبینی از بلندی افتادی علتش این که به قدری اروم خوابیدی مغزت فک میکنه مُردی بهت شوک می ...

والا بیدار بودم بخدا داشتم تاپیک ها نی نی سایتو میخوندم😞

تیکر لاغری تا قبل از عید😛
خودمم وقتی این حس بهم دست داد احساس سنگینی میکردم تو هوای خونه  وای عزیزم جدیدا اینطور شدی؟

میدونم من خوابش رو تجربه کردم بده خیلی

نه عزیزم خوب شدم چهار پنج سال دارو مصرف کردم دیگه برام اتفاق نیوفتاد

والا بیدار بودم بخدا داشتم تاپیک ها نی نی سایتو میخوندم😞

چه عجیب حتما برو مغزو اعصاب

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی