دلسترلیمویییی مدیر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 276 عنوان کاکوتی برای درد پریود خوبه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 3092 بازدید | 30 پست .. 1401/09/24 | 01:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zareyuu عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 3102 اگه اینطوره پس گیاه پونه و آویشن هم برا پریودی خوبه استارتر دم کنه اینا رو بنوشه هر چی عفونت و چرک ت ... نمیدونم من هم ی جا خوندم چند روز قبل پریودی بخوری بخری ،عالی
purple_rainbow عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3543 اره منم اینجوری فک کن فرداازهفت صب مهمون دارم فکرشم داره عذابم میده هی پاشوبشین وااااای نگو چه قدر سخت💔منم ۳۸ ساعت شیفت بودم تازه ۱۰شب رسیدم خوابگاه واقعا دارم تیکه تیکه میشم
zareyuu عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 3102 اره منم اینجوری فک کن فرداازهفت صب مهمون دارم فکرشم داره عذابم میده هی پاشوبشین واییی😢
zareyuu عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 3102 اگه اینطوره پس گیاه پونه و آویشن هم برا پریودی خوبه استارتر دم کنه اینا رو بنوشه هر چی عفونت و چرک ت ... اره آویشن عالی
mahsaa_7478 عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 760 وااااای نگو چه قدر سخت💔 منم ۳۸ ساعت شیفت بودم تازه ۱۰شب رسیدم خوابگاه واقعا دارم تیکه تیکه ... اره خیلی سخته بخدااونم چی اصلااهل کمک نیستن ینی همه چی پای خودمه عزیزم خسته نباشی برواستراحت کن پرستاری؟
purple_rainbow عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3543 اره خیلی سخته بخدااونم چی اصلااهل کمک نیستن ینی همه چی پای خودمه عزیزم خسته نباشی برواستراحت کن پرست ... خدا کمکت کنه واقعا صبح اول مسکن بخور تا اذیت نشی موقع کار کردنهر۸ ساعت بخور فردانه دانشجوی پزشکیم
mahsaa_7478 عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 760 خدا کمکت کنه واقعا صبح اول مسکن بخور تا اذیت نشی موقع کار کردن هر۸ ساعت بخور فردا نه دانشجو ... مرسی عزیزم دعاکن بخدااصلاحوصله ندارم چون خیلی میان خونم خسته شدم منم دوتابچه کوچک دارم حوصله هرشب مهمونوندارم واقعا ..... عزیزم چ خوب پس داری خانوم دکترمیشی بسلامتی انشالاک موفق باشی گلم
purple_rainbow عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3543 مرسی عزیزم دعاکن بخدااصلاحوصله ندارم چون خیلی میان خونم خسته شدم منم دوتابچه کوچک دارم حوصله هرشب مه ... حتما دعات میکنم دعای آدم پریود میگیره😂😂وای واقعا بدم میاد از مهمون زیاد اونم مهمونی که کمک نکنه و کلی زحمت داشته باشهواقعا خدا کمکت کنهآره انشالله درسم تموم شه زورشون به ما میرسه شیفتای سنگین مینویسن برامون
mahsaa_7478 عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 760 حتما دعات میکنم دعای آدم پریود میگیره😂😂 وای واقعا بدم میاد از مهمون زیاد اونم مهمون ... اره دعاکن😂😂😂میدونی دونفرن میخوان ازدواج کن جاندارن حرف بزن همش خونه من تلپن بعدپسره دختره رومیبره خونش دوباره تایک شب میاداینجابقران خسته شدم ارزو بدل موندم ک باشوهرم دونفری چای بخوریم جفتمون هم رومون نمیشه چیزی بگیم مثلامن امشب ب پسره گفتم حال ندارم فردافلانی رونیارگفت میگم کمکت کنه لال شدم دیگ بخداخستم عیب نداره گلم این روزاتم تموم میشه ووقتی ک انشالابرای خودت مطب زدی خستگیت قشنگ درمیره
purple_rainbow عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3543 اره دعاکن😂😂😂میدونی دونفرن میخوان ازدواج کن جاندارن حرف بزن همش خونه من تلپن بعدپسره دختره رومیبره ... ای وای چرا اینجوری میکنن اینا😂بهشون بگه بسه دیگه چقدر حرف میزنین خستم کردین برید گمشید عقد کنید😂😂😂😂😂حالا با این شدت نگفتی هم نگفتی😂اشکال نداره یکم تحمل کن میگذره میرهانشالله اجرش میرسه بهتونمرسی گلم انشالله🧡
mahsaa_7478 عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 760 ای وای چرا اینجوری میکنن اینا😂 بهشون بگه بسه دیگه چقدر حرف میزنین خستم کردین برید گمشید عقد کنید😂 ... تودعاکن اجرش برسه تادعواشون میشه میگن خدالعنتت کنه ک توخونه تواشناشدیم وقتی باهم خوبن یادمانمیکنن اخه پسره دوست شوهرمه دختره دوست خودم بدبختی باهم تفاهم پیدانکردن کامل عقدهم نمیکنن راجت شم ازدسشون😂😂😂
purple_rainbow عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3543 تودعاکن اجرش برسه تادعواشون میشه میگن خدالعنتت کنه ک توخونه تواشناشدیم وقتی باهم خوبن یادمانمیکنن اخ ... دقیقا اینجور موقع ها به جای ثواب کباب میشیتا تقی به توقی بخوره میگن تقصیر تو بودای بابا😂
mahsaa_7478 عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 760 دقیقا اینجور موقع ها به جای ثواب کباب میشی تا تقی به توقی بخوره میگن تقصیر تو بود ای بابا😂 تازه دختره میگ خیلی اعصاب داری ماهمش میایم من ازدواج کنم اعصاب ندارم بیشترازیه روزتوهفته بیاین میبینی خدایی چ پروهستن😂
purple_rainbow عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3543 تازه دختره میگ خیلی اعصاب داری ماهمش میایم من ازدواج کنم اعصاب ندارم بیشترازیه روزتوهفته بیاین میبین ... ای بابا😂😂😂😂