2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منمم مفنامیک و ژلوفن خوردم بازم خوب نشدچه قدر شکنجه اورت

منم ژلوفن میخورم بعدش میخوابم دردو اروم میکنه اینیم که گفتی نمیدونم چیه تو گوکل بزن خوب بود استفاده کن و یکیم اینکه من شیاف دیکلوفناک شنیدم دردو زود میخوابونه 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
منمم مفنامیک و ژلوفن خوردم بازم خوب نشدچه قدر شکنجه اورت

من حال ندارم پاشم قرص بخورم اونقدر درد دارم 

از دو روز قبله دارم درد میکشم امشب تازه پریود شدم خدا به دادم برسه تا۳ روز بعد 💔

چه دردیه این کوفتی

چی هست؟

ما کاچی درست میکنیم خیلی خوبه برا پریودی 

البته مجردیم خونه مادربزرگم مادربزرگم همیشه برام درست می‌کرد قربونش برم 🥲ولی الان تو خونه خودم پریود میشم شوهرمم خونه نباشه تا ظهر نمیتونم از تخت بلند شم هم از درد هم از گشنگی میمیرم 😅💔

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
ی گیاه مثل نعناع  ولی میگن برای درد پریودی خپب

اگه اینطوره پس گیاه پونه و آویشن هم برا پریودی خوبه استارتر دم کنه اینا رو بنوشه هر چی عفونت و چرک تو رحمش باشه که باعث درد میشه رو میریزه بیرون مخصوصا الان که هوا سرده خیلی مفیده

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی